Ήττα (1-0) του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη: Τον πλήγωσε ο Κουρμπέλης και μετά και ο Αστέρας!

Ποδόσφαιρο
Ήττα (1-0) του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη: Τον πλήγωσε ο Κουρμπέλης και μετά και ο Αστέρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τάσεις αυτοχειρίας ο Παναθηναϊκός γνώρισε την τρίτη του ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, αυτή τη φορά από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0, και δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο για να ανέβει και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι πράσινοι για έβδομο σερί παιχνίδι στην Αρκαδία δεν μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και γνώρισαν μια ήττα που μπορεί να τους στοιχίσει ενόψει της συνέχειας στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με δέκα παίκτες από το 33 λόγω της αποβολής του Κουρμπέλη με δύο κίτρινες σε επτά λεπτά και αυτό στοίχησε στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας καθώς ο Γιοβάνοβιτς επανέφερε στην αναμέτρηση τους Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Κουρμπέλη ενώ διατήρησε στο αρχικό σχήμα τους Βαγιαννίδη, Σάρλια και Πούχατς.

Το τριφύλλι μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε την υπεροχή στο παιχνίδι και τη μπάλα στα πόδια του. Δεν μπορούσε όμως να βρει ουσιαστικές τελικές προς την εστία του Παπαδόπουλου. Το πρώτο σουτ το έκανε ο Ρούμπεν Πέρεθ στο 8' μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι πράσινοι πάτησαν περιοχή δύο ακόμη φορές και στη μία ο Κουρμπέλης ήταν πιο μπροστά από τον αντίπαλο του και στην άλλη σε ροή αγώνα και μετά από έναν όμορφο συνδυασμό ο Παλάσιος άνοιξε λίγο περισσότερο το κοντρόλ και δεν πρόλαβε να κάνει τελική.

Στο 26' του αγώνα ο Κουρμπέλης είδε κίτρινη κάρτα καθώς άπλωσε το αριστερό του χέρι και βρήκε στο πρόσωπο τον αντίπαλο του που τον είχε πατήσει νωρίτερα από πίσω πάνω στο τρέξιμο. Επτά λεπτά αργότερα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κρεσπί και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε στο 33' της αναμέτρησης και άφησε το τριφύλλι με δέκα παίκτες.

Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε απειλήσει με ένα σουτ στην κίνηση του Παλάσιος το οποίο έφυγε πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Ο Αστέρας με παίκτη παραπάνω πήρε τη μπάλα στα πόδια του και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα της. Έβγαλε κάποιες φάσεις, είχε καλούς συνδυασμούς καθώς είδε τους κενούς χώρους αλλά δεν μπόρεσε να φτιάξει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μπρινιόλι και όποιες τελικές έκανε δεν δημιούργησαν πρόβλημα στον Ιταλό κίπερ. Με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (72' Μπαρτόλο), Γκαρντάβσκι (55' Μπερτόλιο), Σίτο (90+2' Ρούμπεν Γκαρσία), Κρέσπι (90+2' Αλάγκμπε), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς (81' Χουάνκαρ), Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν (74' Τσόκαϊ), Μπερνάρ (68' Μαντσίνι), Παλάσιος (81' Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (67' Ιωαννίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News