Ποδόσφαιρο

O Ηρόδοτος ζήτησε τον εκ νέου ορισμό με την ΑΕΚ Β’

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’ δεν ξεκίνησε ποτέ στη Νέα Αλικαρνασσό, με τον Ηρόδοτο να παρατάσσεται τότε με μόλις έξι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως είχαν επικαλεστεί, υπήρχαν στην ομάδα εννέα κρούσματα γαστρεντερίτιδας και ήταν αδύνατο να συμπληρωθεί 11άδα για το παιχνίδι.

Την Πέμπτη παίχτηκε ενώπιο του αθλητικού δικαστή το επόμενο επεισόδιο της υπόθεσης και τον Ηρόδοτο εκπροσώπησε ο δικηγόρος Τάκης Μπιλίρης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, προσκομίστηκαν ιατρικές γνωματεύσεις από δημόσιο νοσοκομείο σύμφωνα με τις οποίες εννέα ποδοσφαιριστές νοσηλεύτηκαν με ίωση και ο νομικός εκπρόσωπος του Ηροδότου ανέφερε:

«Η ΠΑΕ είχε στείλει επιστολή στη διοργανώτρια και είχε ενημερώσει ότι αδυνατούσε ν' αγωνιστεί. Δύο ημέρες αργότερα, στις 8 Ιανουαρίου, απέστειλε και τις γνωματεύσεις. Υπήρξε ανωτέρα βία και όταν ένας αγώνας δεν διεξάγεται χωρίς να ευθύνονται οι δύο ομάδες, επανορίζεται εντός 30 ημερών. Αυτό είναι και το αίτημά μας».

Ο Μπιλίρης επικαλέστηκε την περσινή απόφαση για το ΠΑΟΚ Β - Καβάλα και αυτή του Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων Πόντου, ενώ προσκόμισε το υπάρχον ρόστερ, σημειώνοντας: «Η ομάδα έχει διευθετήσει ban, έχει κάνει ήδη 10 μεταγραφές και είναι ενήμερη φορολογικά και ασφαλιστικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια