O Ντανιέλ Μπατίστα αισθάνεται και Κρητικός και συγκεκριμένα Σητειακός!

Ποδόσφαιρο
O Ντανιέλ Μπατίστα αισθάνεται και Κρητικός και συγκεκριμένα Σητειακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντανιέλ Μπατίστα αισθάνεται Κρητικός και δη Σητειακός! Μάλιστα το ενδιαφέρον του για την ομάδα της Νίκης είναι έντονο όπως και για τα ταλέντα από τις ακαδημίες της ομάδας που έχουν συμμετοχή φέτος στα παιδικά τουρνουά που γίνονται στο Ηράκλειο. Άλλωστε και ο ίδιος ο "Ντανιέλο" με τα ταλέντα δουλεύει χρόνια τώρα και μάλιστα κάνει και πολύ καλή δουλειά...

Στη Σητεία που πηγαίνει κάθε χρόνο έχει επιστηθιο φίλο τον Βαγγέλη Γροζάκη ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια και για τον πρόεδρο Κώστα Κοκολάκη. Όσο για το ποιος είναι ο Ντανιέλ Μπατίστα; Γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1964, πλησιάζει τα 60 αλλά δείχνει...30! Ο Μπατίστα έγινε διεθνής με την Ελλάδα αν και γεννήθηκε στο Πράσινο Ακρωτήριο. Είχε την πορτογαλική υπηκοότητα και κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας απέκτησε διαδοχικά την ολλανδική και την ελληνική.

Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους για το εντυπωσιακό και εκρηκτικό στυλ παιχνιδιού του. Το 1989 τον απέκτησε η ΑΕΚ όπου ξεχώρισε για την υψηλή τεχνική του και με την οποία κατέκτησε 1 πρωτάθλημα (1991-1992). Με τη λήξη εκείνης της περιόδου μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό στον οποίο αγωνίστηκε για 3 χρόνια. Το 1995 επέστρεψε στην ΑΕΚ έως το 1999, οπότε και έκλεισε την καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονίκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News