SL2: Ήττα για τον Ηρόδοτο των 12 παικτών με 4-0 από Ολυμπιακό Β’

Ποδόσφαιρο
SL2: Ήττα για τον Ηρόδοτο των 12 παικτών με 4-0 από Ολυμπιακό Β’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Ηρόδοτο αντιμετώπιζαν με θετικό βλέμμα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’ αλλά τελικά για άλλο ένα παιχνίδι επιβεβαιώθηκε ο έντονος προβληματισμός.

Δεν είναι μόνο η ήττα με 4-0 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη αλλά το γεγονός ότι η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού παρατάχθηκε με μόλις 12 ποδοσφαιριστές, σε ένα παιχνίδι μάλιστα που υπήρξε κίνδυνος να μην διεξαχθεί!

Κι αυτό γιατί ο Ηρόδοτος είχε πρόβλημα με τα νέα δελτία, τα οποία μάλιστα προσκομίστηκαν με καθυστέρηση και το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει για 25 λεπτά. Τελικά τα νέα πρόσωπα που αγωνίστηκαν ήταν ο Γκόλοβιτς, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν και Γιάννης Θεοδωράκης. 

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν χάρις σε τέρματα που πέτυχε ο Βλαχομήτρος στο 24ο και το 29ο λεπτό, ο Μπά στο 55' και ο Κεραμίδας στο 71' και έδωσαν συνέχεια έτσι, στη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1, στο ντέρμπι που έγινε πριν από 10 ημέρες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Οκκάς): Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος (56′ Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής (72′ Αλ Μασαρί), Μαρίνος (46′ Αργυρίου), Κωστή, Βλαχομήτρος (46′ Μπα), Καράκουτης (56′ Κωστούλας).

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος, Ρόσι, Κριεζίβ, Χαϊκάλης (80′ λ.τ Χαλκιαδάκης), Μασάδο, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν, Πλιάτσικας, Θεοδωράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News