default-image

Γ' Εθνική: Αντί στο Γάζι... πήγε Μενίδι ο Ντιατά

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: Αντί στο Γάζι... πήγε Μενίδι ο Ντιατά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικά ο Σεκούμπα Ντιατά δεν θα φορέσει τα πορτοκαλί του Αλμυρού αλλά ούτε και τα μπλε του ΑΟΑΝ, καθώς η ομάδα του Αγίου Νικολάου του είχε κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ανακοινώθηκε απόψε από τον Αχαρναϊκό και γίνεται κάτοχος Μενιδίου.

Ο Ντιατά μετά την περσινή του εξαιρετική παρουσία στον Αλμυρό είχε πάει στο Ουζμπεκιστάν και είχε αγωνιστεί στην Γιάνγκιερ. Στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη είχε επιστρέψει στο Ηράκλειο και έκανε προπονήσεις στο Γάζι αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία και επόμενος σταθμός του είναι ο Αχαρναϊκός, με την ομάδα του Μενιδίου να αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ανακοινώνει την απόκτηση του Σεκούμπα Ντιατά. Ο 30χρονος με 1,86 ύψος (25/8/1992) Σενεγαλέζος επιθετικός την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Αλμυρό Γαζίου (ομάδα που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική).

Η διοίκηση της ομάδας μας με μπροστάρη τον Άρη Ηλιάδη κάνει πράξη όσα είχε αναφέρει την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον Αχαρναϊκό μας και ενισχύει το δυναμικό του συλλόγου με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Άλλωστε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών σωματείων της Superleague 2 και της Γ’ Εθνικής προτίμησε τον Αχαρναϊκό και αυτό έχει να κάνει με την προσέγγιση που έγινε από πλευράς διοίκησης.

Ο Ντιατά έχει αγωνιστεί σε Αλμυρό, Αιγάλεω, Ιάλυσο, Α.Ο.Πελλάνας, ΟΦΙ Ιεράπετρας, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, NK Bratstvo Gracanica, Zeljeznicar, Zvijezda G., FK Sarajevo, Ml.Boleslav U21 και Radnik Hadzici»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News