Ντίκο: «Έχουμε ισχυρό κίνητρο για την πρώτη νίκη του 2023 στην έδρα μας»

Ποδόσφαιρο
Ντίκο: «Έχουμε ισχυρό κίνητρο για την πρώτη νίκη του 2023 στην έδρα μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία που έχουν δώσει τα τελευταία αποτελέσματα, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι έτοιμοι για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Νουά Ντίκο έδωσε το σύνθημα, τονίζοντας ότι υπάρχει ισχυρό κίνητρο για την πρώτη νίκη του 2023.

«Η ομάδα πηγαίνει καλά, είμαστε αήττητοι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όμως δεν νικήσαμε σε όλα τα παιχνίδια και υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι βλέπουν ότι η ομάδα έχει ήδη βελτιωθεί, αλλά μπορούμε και καλύτερα, ειδικά στις ευκαιρίες που δημιουργούμε και τα γκολ που μπορούμε να πετύχουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος επιθετικός και πρόσθεσε για τον αυριανό αντίπαλο: «Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με χαλαρότητα αυτό το παιχνίδι, καθώς μας νίκησαν στον πρώτο γύρο. Έπαιξαν καλά και δεν μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε μεγάλο κίνητρο για να πάρουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας για το 2023 και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Είναι σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να νικάμε ανεξάρτητα από την έδρα που παίζουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Όσο για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος το τελευταίο διάστημα, αλλά και η ομάδα γενικότερα υπογράμμισε: «Προσωπικά αισθάνομαι καλύτερα και έχω προσαρμοστεί στην ομάδα. Προφανώς η διακοπή έκανε καλό σε όλους μας. Όλοι είμαστε πολύ καλύτερα τώρα, δεν είμαι μόνο εγώ που αισθάνομαι έτσι. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, ώστε να κάνουμε την ομάδα και τους φιλάθλους χαρούμενους, αλλά πρώτα από όλα αν νικάμε σε κάθε παιχνίδι θα είναι καλό για την ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News