Ο Γιάννης Πετράκης στην ΚΡΗΤΗ TV: Χρειαζόταν εμπιστοσύνη στους παίκτες, τα καλύτερα είναι μπροστά για τον ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Ο Γιάννης Πετράκης στην ΚΡΗΤΗ TV: Χρειαζόταν εμπιστοσύνη στους παίκτες, τα καλύτερα είναι μπροστά για τον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Πετράκης είναι ένας άνθρωπος που όχι απλά χαίρεσαι να μιλάς μαζί του για ποδόσφαιρο αλλά τον εμπιστεύσαι και απόλυτα για αυτά που σου λέει και αισθάνεσαι πως θα τα δεις μπροστά σου να βγαίνουν αληθινά. Ο "Πετρακογιάννης" που αγαπούν όλοι οι φίλαθλοι στην Κρήτη ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV  με τα καλύτερα λόγια για τις εμφανίσεις του ΟΦΗ στο τελευταίο διάστημα και πριν τη μεταγραφική ενίσχυση. Παραλληλα αξίζει να διαβάσετε τι είπε για την Κηφισιά του Γιώργου Πετράκη (σ.σ. του γιου του) και το δικό του μέλλον στους προπονητικούς πάγκους...

Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός μας μίλησε για...

Τον ΟΦΗ που βλέπει σήμερα: "Ο ΟΦΗ δείχνει πολύ καλό πρόσωπο! Μου αρέσει πολύ η προσέγγιση που κάνει σε κάθε ματς, το ότι δεν διστάζει να πιέσει ψηλά! Μου αρέσει σε όλες τις γραμμές και θεωρώ πως τα καλύτερα είναι μπροστά του! Και στη Λεωφόρο κακώς κατηγορήθηκε για αμυντική τακτική καθώς έπαιξε ολόκληρο ματς με δέκα παίκτες ουσιαστικά! O ΟΦΗ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και πριν γίνουν μεταγραφές! Θεωρώ πως χρειαζόταν εμπιστοσύνη στους παίκτες που είχε ήδη! Δεν μπορείς να απαξιώνεις εξάλλου ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια να περιμένεις να ανταποκριθούν!"

                               "Ναι, ο ΟΦΗ μπορεί να επιστρέψει γρήγορα στην Ευρώπη"

Για το αν μπορεί να βγει στην Ευρώπη στο εγγύς μέλλον: "Ναι! Εγώ θεωρώ πως μπορεί! Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα! Μετά τις μεγάλες ομάδες είναι ο ΟΦΗ και η Λάρισα για μένα από τη περιφέρεια! Ο Βόλος κάτι κάνει καλό και είναι ψηλά αλλά χωρίς παρεξηγηση δεν έχει όλα τα στοιχεία και τον κόσμο που έχει ο ΟΦΗ!"

Για την Κηφισιά του Γιώργου Πετράκη: "Είναι μια ομάδα που έχει κάνει μια πορεία που δεν μπορεί να είναι τυχαία! Έγιναν όλα σωστά θεωρώ στο χτίσιμο και στη δημιουργία! Όσο για την κριτική που γίνεται θα σας πω ότι τα γερά δέντρα είναι αυτά που προσπαθούν να...ραβδίσουν!"

Για το δικό του προπονητικό μέλλον: "Προσωπικά έχω κάνει ένα μεγάλο αγώνα στη ζωή μου και σήμερα νιώθω γεμάτος ενέργεια για να δουλέψω! Ωστόσο θεωρώ πως έχω το δικαίωμα να κάνω τη δική μου επιλογη με τις προϋποθέσεις που θέλω εγώ για το επόμενο μου βήμα. Αν υπάρξουν οι κατάλληλες θα ήθελα να εργαστώ ξανά..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News