Ηρόδοτος: Έφυγε και πάει Χανιά ο Σαρρής, τέλος και οι Βρεττός-Ζιώγας

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Έφυγε και πάει Χανιά ο Σαρρής, τέλος και οι Βρεττός-Ζιώγας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο πρόστιμο 40.000 ευρώ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Ηρόδοτο, καθώς συνεχίζεται το κύμα αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών, η διοίκηση ετοιμάζεται να φέρει τους αντικαταστάτες τους και μέσα σε όλα, ανακοινώθηκε και νέο βαρύτατο πρόστιμο 40.000 ευρώ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την έλλειψη εγγυητικής, ενώ με το ίδιο πρόστιμο τιμωρήθηκε και ο Απόλλων Λάρισας, με την ΠΑΕ Ηρόδοτος να έχει δικαίωμα να προσφύγει στο Εφετείο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, μετά την δυσάρεστη εξέλιξη που είχαν τα παιχνίδι με Κηφισιά και ΑΕΚ Β', στον Ηρόδοτο υπάρχουν ηχηρές αποχωρήσεις. Ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Σαρρής αποχαιρέτησε την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού και επόμενος σταθμός του θα είναι τα Χανιά, εκεί όπου θα συναντήσει πολλά γνώριμα πρόσωπα από την κοινή τους παρουσία στον Εργοτέλη.

Επίσης, ένας πολύ κομβικός παίκτης του Ηροδότου, ο Νίκος Βρεττός, αποτελεί παρελθόν και έχει προτάσεις από άλλες ομάδες εντός και εκτός Κρήτης για να συνεχίσει να αγωνίζεται ενώ παρελθόν και ο Γρηγόρης Ζιώγας.

Στον αντίποδα, γίνονται από την διοίκηση ενέργειες σε μεταγραφικό επίπεδο προκειμένου να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της και να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News