ΠΑΟΚ: Πρόκριση στο… ρελαντί, 2-0 την Καλαμάτα

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Πρόκριση στο… ρελαντί, 2-0 την Καλαμάτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το ίδιο σκορ που είχε επικρατήσει και στον πρώτο αγώνα (2-0), ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε απόψε στην Τούμπα το εμπόδιο της Καλαμάτας και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός - Βόλος, με τους πράσινους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα λόγω του 4-1 του πρώτου αγώνα.

Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά οφέλη για τον ΠΑΟΚ, καθώς πέρα από τα δύο γκολ που σημείωσε πολύ νωρίς ο Μπράντον Τόμας και απέβαλαν κάθε άγχος για τον δικέφαλο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε εκτεταμένο rotation, προχωρώντας σε εννέα αλλαγές στην αρχική σύνθεσή του συγκριτικά με το ματς στη Λαμία.

Μάλιστα, το ντεμπούτο τους με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκαναν ο Αντρέ Ρικάρντο και ο Ερμής Σελιμάι καθώς και ο 17χρονος Τζίμας, που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό της Τούμπας...

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (63’ Λύρατζης/72’ Σελιμάι), Κάργας, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Ντάντας, Σβαμπ, Νάρεϊ (63’ Α. Ζίβκοβιτς), Μπίσεσβαρ (72’ Τζίμας), Φιλίπε Σοάρες (31’ Ρικάρντο), Μπράντον.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Μέντες, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Ασίγκμπα, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Μπενίτες (70’ Βασιλόγιαννης), Μόζερ (84’ Τριανταφυλλάκης), Μαβινγκά, Αρναρέλλης (75’ Τάτος), Μαρκόφσκι (70’ Κωνσταντινόπουλος).

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News