SL2: Μετά τον Σμπώκο και ο Μαρινάκης στον ΠΑΟ Ρουφ

Ποδόσφαιρο
SL2: Μετά τον Σμπώκο και ο Μαρινάκης στον ΠΑΟ Ρουφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηρακλειώτικη παροικία δημιουργείται στην Super League 2, καθώς μετά τον Μάνο Σμπώκο, στις τάξεις της αθηναϊκής ομάδας θα αγωνιστεί και ο Μιχάλης Μαρινάκης. O 21χρονος μέσος αγωνιζόταν στον Πανιώνιο και τώρα επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟ Ρουφ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΘΗΝΩΝ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Μαρινάκη, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αποτελεί το δεύτερο σημερινό μεταγραφικό χτύπημα του Συλλόγου μας.

Ο Μ. Μαρινάκης είναι 21 ετών (γενν. 19/07/2001), ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League 1. Τις δύο προηγούμενες σεζόν φόρεσε τις φανέλες των Δόξα Δράμας, ΟΦ Ιεράπετρας και ΑΟ Καβάλας σε επίπεδο Super League 2. Το πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου βρίσκονταν στην ομάδα του Πανιωνίου, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με πολλες εμπειρίες για την μικρή του ηλικία, με μεγάλες δυνατότητες και έρχεται για να βοηθήσει την ομάδα μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μιχάλη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΟ Ρουφ!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News