Ηρόδοτος: Αντιδράσεις στη Ν. Αλικαρνασσό-Ζητά απαντήσεις ο κόσμος

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Αντιδράσεις στη Ν. Αλικαρνασσό-Ζητά απαντήσεις ο κόσμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Ηρόδοτο προσπαθούν να συνέλθουν μετά τα όσα συνέβησαν στην Ριζούπολη και το παιχνίδι με την Κηφισιά, που διακόπηκε άδοξα στο 42ο λεπτό.

Στη Νέα Αλικαρνασσό υπάρχουν αντιδράσεις και οι φίλαθλοι ζητούν από την ΠΑΕ να πάρει άμεσα θέση, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείων Φίλων Ηροδότου εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη: «Όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος της Νέας Αλικαρνασσού έτσι και εμείς παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν με την αγαπημένη μας ομάδα.

Σαν Σωματείο απαιτούμε την άμεση τοποθέτηση της ΠΑΕ για το τι μέλλει γενέσθαι όσο αναφορά στην μετέπειτα πορεία της ομάδας μας. Βιαστικές αναρτήσεις και ανακοινώσεις μόνο κακό κάνουν».

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης εκ μέρους της ΠΑΕ ο κ. Τσιριμπής έκανε κάλεσμα σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος είχε επικοινωνία με την πρόεδρο της ΠΑΕ Κατερίνα Τσαντηράκη-Δερμιτζάκη και στη συνέχεια έστειλε μήνυμα στήριξης και ενότητας: «Μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν από την πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρόδοτος, σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι που έγινε στην Ριζούπολη, ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος σύσσωμος στηρίζει την ΠΑΕ και την πρόεδρο της και αναγνωρίζει τις προσπάθειες που γίνονται από όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ για την συνέχιση της ιστορίας της ομάδας μας. Ενωμένοι συνεχίζουμε για έναν ισχυρό Ηρόδοτο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News