Φιλικά με ΑΕΚ και Ατρόμητο στην Αθήνα η Κ16 του Ηροδότου

Ποδόσφαιρο
Φιλικά με ΑΕΚ και Ατρόμητο στην Αθήνα η Κ16 του Ηροδότου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο σπουδαία φιλικά παιχνίδια, όπου θα αποκομίσει πλούσιες εμπειρίες και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της, θα δώσει το προσεχές σαββατοκύριακο (07-08/1/2023) στην Αθήνα η Κ16 του Π.Α.Σ.Α Ηροδότου .

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (07/01) θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο τμήμα της Π.Α.Ε ΑΕΚ στις 15:00 στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα, κόντρα σε μια ομάδα η οποία διαπρέπει στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Παράλληλα, την Κυριακή, η Κ16 του Ηροδότου θα βρεθεί στο Περιστέρι, όπου θα αντιμετωπίσει την Κ16 του Ατρομήτου, με την ώρα και το γήπεδο να ορίζεται την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου.

Δύο παιχνίδια απέναντι σε δύο ομάδες και ακαδημίες που βρίσκονται στο ανώτατο επίπεδο της χώρας μας, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ηροδότου να έχουν την ευκαιρία να πάρουν πλούσιες εμπειρίες, αντιμετωπίζοντας ποδοσφαιριστές που αποτελούν το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα .

ΑΕΚ και ΗΡΟΔΟΤΟΣ  έχουν στενές σχέσεις και έντονο το αίσθημα της καταγωγής, λόγω και των Προσφυγικών Ριζών, καθώς το 2022 ήταν η χρονιά που συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News