Τραγωδία για Ηρόδοτο, έμεινε με 6 παίκτες και διακόπηκε το ματς με Κηφισιά

Ποδόσφαιρο
Τραγωδία για Ηρόδοτο, έμεινε με 6 παίκτες και διακόπηκε το ματς με Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαύρη σελίδα γράφτηκε σήμερα στην ιστορία του Ηροδότου, καθώς στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κηφισιά, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο με έξι παίκτες λόγω «τραυματισμών» και το παιχνίδι οδηγήθηκε σε διακοπή!

Ο Ηρόδοτος ταξίδεψε με μόλις 13 παίκτες ενώ ο Σαρρής που είχε δηλωθεί στην 11αδα δεν συμμετείχε και τη θέση του πήρε ο Χαλκιαδάκης.

Στο 32' ο εν λόγω παίκτης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε με τον Ζιώγα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 42' αρκετοί παίκτες του Ηρόδοτου βρέθηκαν πεσμένοι στο χορτάρι με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί καθώς δεν υπήρχαν άλλοι διαθέσιμοι παίκτες στον πάγκο!

Έτσι το ματς διεκόπη σε εκείνο το λεπτό, με την πρωτοπόρο Κηφισιά να προηγείται με 2-0 με γκολ του Πέιου (10') και του Τετέι (33')

Μάλιστα, η διοίκηση των γηπεδούχων επέστρεψε το αντίτιμο του εισιτηρίου στον κόσμο που πλήρωσε για να βρεθεί στις εξέδρες και να δει το ματς.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής των Κρητικών, Ηλίας Φυντάνης δεν ήταν στον πάγκο και ρόλο υπηρεσιακού είχε ο Άλκης Πλουσής. 

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Να’α, Σωτηράκος, Καλλέργης, Πέιος, Γκίνη, Ταλάλ, Ιατρούδης, Τετέι.

Ηρόδοτος: Κρόστα, Καργιωτάκης, Γρηγορόπουλος, Πλιάτσικας, Χαλκιαδάκης (34′ λ.τ Ζιώγας), Ζούνιορ Έλιο, Χαϊκάλης, Γκίνη, Μασάδο, Βρεττός, Σουρνάκης.\

Με 9 παίκτες η Κ19 Ηροδότου

Νωρίτερα η Κ19 του Ηροδότου στο παιχνίδι της με την Κηφισιά παρατάχθηκε με εννέα παίκτες αλλά τουλάχιστον κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι γνωρίζοντας την ήττα με 6-0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News