Επιστροφή Μπιφουμά στον ΟΦΗ, ανεβάζει «στροφές» ο Τοράλ

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή Μπιφουμά στον ΟΦΗ, ανεβάζει «στροφές» ο Τοράλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει Άντερλεχτ

Στην κορύφωση της είναι η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα με την Άντερλεχτ το Σάββατο στις 7 το βράδυ.

Το παιχνίδι που θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ» μαγνητίζει τα βλέμματα των φιλάθλων, ενώ πέρα από το πρεστίζ είναι και αγωνιστικά μια σημαντική δοκιμασία για την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Λιθουανός προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ενώ όλες τις προηγούμενες μέρες έχει ρίξει το βάρος στην τακτική.

Αυτό συνέβη και στη σημερινή προπόνηση, που υπάρχει και μια επιστροφή. Ο Τιεβί Μπιφουμά έδωσε κανονικά το παρών στο ΒΑΚ, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Ταυτόχρονα ενθαρρυντικά είναι τα «μηνύματα» για την κατάσταση του Τοράλ, ο οποίος συμμετείχε σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Ισπανός μέσος ανεβάζει «στροφές» και φαίνεται ότι μετρά αντίστροφα για την επάνοδο του στη δράση.

Στον αντίποδα, στο… απουσιολόγιο προστέθηκε το όνομα του Γιάννη Θεοδοσουλάκη. Ο νεαρός επιθετικός του ΟΦΗ έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί.

Από κει και πέρα, οι Γκερέρρο και Τσιλιανίδης ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ θεραπεία συνέχισαν οι Ντουρμισάι και Γιανούλης. Ο Χουάν Νέιρα έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης για μία ακόμη μέρα.

Σήμερα έγιναν δύο προπονήσεις, με την πρωινή να αφιερώνεται στην φυσική κατάσταση με ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα δόθηκε έμφαση στην τακτική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News