Στο Συμβούλιο Επικρατείας το Μητρώο Αυγενάκη!

Ποδόσφαιρο
Στο Συμβούλιο Επικρατείας το Μητρώο Αυγενάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμη ημέρα είναι η αυριανή, καθώς στο Συμβούλιο της Επικρατείας η συζήτηση της υπόθεσης για αντισυνταγματικότητα του για τη συνταγματικότητα των διατάξεων του Μητρώου Αυγενάκη. Την προσφυγή έχουν κάνει τέσσερα σωματεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Με αφορμή αυτό το γεγονός αλλά και την έντονη ανησυχία που υπάρχει στα σωματεία του Ηρακλείου, που λόγω Μητρώου δεν έχουν ακόμα το δικαίωμα να αγωνίζονται στις τοπικές διοργανώσεις, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Άλλη μια εβδομάδα πέρασε, μια νέα ήρθε, όμως η κατάσταση με τα σωματεία που περιμένουν εναγωνίως να ξεκινήσουν να αγωνίζονται στις τοπικές διοργανώσεις, παραμένει ίδια, δυσάρεστη και θλιβερή…

Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, νέα παιδιά, αντί να βρίσκονται στα γήπεδα και να παίζουν ποδόσφαιρο, να κάνουν αυτό που αγαπούν, ουσιαστικά βρίσκονται παρατημένα στην τύχη τους και στην αγωνία αν τελικά θα μπορέσουν φέτος να συμμετέχουν στους αγώνες, όπως άλλα παιδιά της ηλικίας τους.

Κύριε Αυγενάκη, σταματήστε επιτέλους να τηρείται αυτή την αντικοινωνική στάση, σταματήστε να παίζετε με τις παιδικές ψυχές, σταματήστε να ταλαιπωρείται περισσότερο τις ήδη ταλαιπωρημένες κοινωνίες και επιτρέψτε τους να μπουν στα γήπεδα.

Το πολύπαθο Αρκαλοχώρι μετά τους σεισμούς, έχει δεχτεί άλλο ένα ισχυρό πλήγμα με τον αποκλεισμό της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΦΑ.

Η ιστορική Βιάννος βλέπει το μοναδικό ποδοσφαιρικό σωματείο που την εκπροσωπεί, τον Πήγασο Εμπάρου, να μην μπορεί να αγωνιστεί.

Η Νέα Αλικαρνασσός, αυτή η ποδοσφαιρομάνα πόλη, αγωνιά για το μέλλον των Νέων Ηροδότου.

Η Θέρισσος που έχει αναδείξει τόσους και τόσους ποδοσφαιριστές, πλέον κινδυνεύει να μην έχει ομάδα.

Οι Κουνάβοι με μεγάλη ιστορία στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο είναι και αυτοί στην ίδια μοίρα…

Εκατοντάδες ακόμα σωματεία σε όλη την Ελλάδα έχουν αγανακτήσει με την αλαζονική τακτική σας που παραπέμπει σε μαύρες εποχές..

Αφήστε επιτέλους τη νεολαία να αθληθεί ελεύθερα. Αφήστε τους νέους να χρησιμοποιήσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις..

Το ποτήρι της οργής και της αγανάκτησης έχει ξεχειλίσει και η εγκληματική στάση ενάντια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στα σωματεία και στα νέα παιδιά έχει και ιδιότητα, και όνομα και επώνυμο…

Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης…

Αύριο Τρίτη 29 Νοεμβρίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας η συζήτηση της υπόθεσης για αντισυνταγματικότητα του για τη συνταγματικότητα των διατάξεων του νόμου σας (Μητρώου Αθλητικών Σωματείων).

Δώστε ΤΩΡΑ λύση πριν εκτεθείτε πάλι και αυτή τη φορά από το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της χώρας…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News