Ιεράπετρα: Τριπλό μπάι-πας για τον «Γκι Ρου» της Κρήτης, Νίκο Δεδελετάκη

Ποδόσφαιρο
Ιεράπετρα: Τριπλό μπάι-πας για τον «Γκι Ρου» της Κρήτης, Νίκο Δεδελετάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας βιώνει ο Ιεραπετρίτης προπονητής Νίκος Δεδελετάκης, ο «Γκι Ρου» της Κρήτης λόγω της παρουσίας του επί 40 και πλέον χρόνια στον πάγκο της Αναγέννησης. Ο κ. Δεδελετάκης, που μάλιστα θα τιμηθεί το Σάββατο από τον Εργοτέλη για την παρουσία του ως παλαίμαχος του συλλόγου κατά το παρελθόν, υποβλήθηκε σε σε εγχείρηση τριπλού μπάι-πας ανοιχτής καρδιάς. Όλα πήγαν καλά και πλέον αναρρώνει από την περιπέτειά του. Η οικογένεια του Νίκου Δεδελετάκη, προσωπικά ο ίδιος αλλά και η Αναγέννηση σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Interclinic Ηρακλείου!

Η οικογένεια του κ. Νίκου Δεδελετάκη, η οικογένεια της Αναγέννησης ,αλλά και προσωπικά ο ίδιος ο κ. Νίκος, ευχαριστούν θερμά όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Interclinic Ηρακλείου.

Απέραντη ευγνωμοσύνη και ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στον καρδιοχειρουργό κ. Θεοχάρη Ξενικάκη.  Ένας εξαιρετικός επιστήμονας, μα πάνω από όλα άνθρωπος, στάθηκε με όλη την ομάδα δίπλα στην σοβαρή περιπέτεια υγείας του δικού μας ανθρώπου, του στυλοβάτη της Αναγέννησης, κ. Νίκου Δεδελετάκη.

Εντελώς ξαφνικά,  λίγες μέρες πριν βρέθηκε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και χρειάστηκε άμεσα να υποβληθεί σε εγχείρηση τριπλού μπάι-πας ανοιχτής καρδιάς.  Από την πρώτη στιγμή ο ίδιος ο κ. Ξενικάκης, αλλά και όλοι οι γιατροί και νοσηλευτές από το καρδιολογικό  τμήμα , στάθηκαν δίπλα μας με υπευθυνότητα και με αμέριστη στήριξη.

Η υποστήριξη όλων, ακόμα και γιατρών και ανθρώπων από άλλα τμήματα, μας βοήθησε να περάσουμε ψύχραιμα αυτές τις δύσκολες μέρες για τον κ. Νίκο. Κατά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση, το υψηλό επίπεδο όλων των γιατρών, είχε ως αποτέλεσμα η επέμβαση να είναι επιτυχής. Με τέτοιους επιστήμονες σε συνδυασμό με την ανθρωπιά που μεταδίδουν, υπάρχει ελπίδα στον χώρο της Υγείας.

Ευχαριστούμε όλοι από καρδιάς!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News