Με Νέιρα οι εκλεκτοί Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Με Νέιρα οι εκλεκτοί Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αργεντίνος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες

Ο Χουάν Νέιρα φώναξε «παρών» για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Η παρουσία του Αργεντινού στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» είναι το ευχάριστο νέο της εβδομάδας.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έκρινε σκόπιμο να τον έχει μαζί του στην 20μελη αποστολή και μένει να δούμε αν τον χρησιμοποιήσει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Άλλωστε, απέχει από τους αγώνες σχεδόν δυόμιση μήνες, μετά τη βαριά θλάση που είχε υποστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στις 28 Αυγούστου.

Η παρουσία του εκ των αρχηγών μετράει βέβαια και στον ψυχολογικό τομέα, καθώς πρόκειται για μια ισχυρή προσωπικότητα στα αποδυτήρια.

Από κει και πέρα, εκτός είναι ο Τοράλ μετά τη θλάση που υπέστη στο ματς με τον Ιωνικό και οι επίσης τραυματίες Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Γρίβας, αλλά και ο Σηφάκης που δεν προπονήθηκε.

Για λόγους τακτικής δεν είναι στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για το αυριανό ματς οι Μπιφουμά, Γιοχού, Καμάου, Σωτηρίου και Αποστολήκης.

Στην 20μελη αποστολή μετέχουν αναλυτικά οι Μανδάς, Στίβενς, Λάρσον, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης, Τζου, Θεοδοσουλάκης, Ντίκο, Γκεράρο και Ντουρμισάι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News