Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Συναρπάζει το ντέρμπι στον Άγιο Νικόλαο

Τεράστια μονομαχία του ΑΟΑΝ με τον Αλμυρό με σέντρα στις 16:00

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η μονομαχία στο Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και τον Αλμυρό.

Μια μονομαχία με σέντρα στις 16:00 στο Στάδιο του Αγίου Νικολάου, που θα στείλει σίγουρα μια ομάδα της Γ’ Εθνικής από την Κρήτη στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν έχει ακόμα ξεκινήσει και είναι άγνωστο πότε θα γίνει η σέντρα, όμως οι δύο φιλόδοξες και με μεγάλη δυναμική ομάδες του νησιού, δίνουν τεράστια βαρύτητα στο Κύπελλο, όχι μόνο για αγωνιστικούς αλλά και για οικονομικούς λόγους, αφού η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι πιθανό να τους φέρει αντιμέτωπους με μια μεγάλη ομάδα επιπέδου Super League 1 και μάλιστα σε διπλούς αγώνες.

Ήδη ΑΟΑΝ και Αλμυρός έχουν δείξει τα διαπιστευτήριά τους στο Κύπελλο. Ο ΑΟΑΝ πέρασε χωρίς αγώνα στις δύο πρώτες φάσεις και στη συνέχεια απέκλεισε δύο ομάδες από την Super League 2, την Επισκοπή και τη Νίκη Βόλου. Μάλιστα, θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στους «16» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Αλμυρός έχει εντυπωσιάσει αποκλείοντας τέσσερις ομάδες, τον Αετό Λουτρών, τον Απόλλωνα Ευπαλίου, την Ελασσόνα και τον Πανθρακικό και είναι έτοιμος να γράψει μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του με μία ιστορική πρόκριση.

Το Στάδιο Αγίου Νικολάου αναμένεται να είναι κατάμεστο, όχι μόνο από φίλους των δύο ομάδων αλλά και από φίλους του κρητικού ποδοσφαίρου, που θέλουν να παρακολουθήσουν αυτό το μεγάλο παιχνίδι…

 

Επιστροφή Γκέτσι

Για τον Αλμυρό, ο Μανόλης Παπαματθαιάκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ξενοκτιστάκη ενώ πολύ σημαντική είναι η επιστροφή του Γκέτσι. Ενόψει του αγώνα, ο έμπειρος αμυντικός Οδυσσέας Νικολάου τόνισε σε δήλωσή του: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμάς. Θα είναι μεγάλο επίτευγμα να περάσει η ομάδα μας στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Έχουμε απέναντι μας μια καλή ομάδα, ωστόσο είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω το πρόσημο να είναι θετικό για εμάς», ενώ ο Αντώνης Μάγκας επεσήμανε: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει»

 

«Με τον κόσμο μας»

Ο προπονητής του ΑΟΑΝ Μανόλης Σκύβαλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μποτέ και Μαρκάκη, ενώ έχοντας παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι τον Αλμυρό στα πρόσφατα ματς Κυπέλλου στο Γάζι, ανέφερε:: «Απέναντι μας έχουμε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας όπως ο Αλμυρός, όμως θεωρώ ότι θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής στο ξεκίνημα της σεζόν. Πρόκειται για ένα ποιοτικό αντίπαλο με έμπειρο προπονητή και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Η αναμέτρηση είναι ιστορικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι σημαντικό για κάθε ομάδα της Γ’ εθνικής να βρίσκεται στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο θέλουμε για έναν ακόμη αγώνα δίπλα μας να μας υποστηρίξει και να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση». Στους παίκτες του ΑΟΑΝ μοιράστηκε το πριμ πρόκρισης από το προηγούμενο ματς με τη Νίκη Βόλου, ενώ για τη μεγάλη σημασία της αναμέτρησης μίλησε στους παίκτες ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Μάνος Μακράκης.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια