Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης στο neakriti.gr: "Ο ΟΦΗ δίνει κίνητρο, θα παίξουμε για την πρόκριση..."

Ποδόσφαιρο
Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης στο neakriti.gr: "Ο ΟΦΗ δίνει κίνητρο, θα παίξουμε για την πρόκριση..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα που έβγαλε τα τελευταία χρόνια το κρητικό ποδόσφαιρο και δη ο ΟΦΗ. Είναι γνωστό πως προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια και έχει πάρει από μικρός τις κατάλληλες βάσεις για μια σημαντική καριέρα και επίσης είναι εύλογο να θέλει να κάνει ένα restart, μια νέα αρχή με μια ομάδα που θεωρείται ανερχόμενη δύναμη τα τελευταία χρόνια (Κηφισιά) και για πολλούς δεν θα αργήσει να βρεθεί στη μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία καθώς εκτός από το καλό έμψυχο  υλικό έχει και την απαραίτητη καλή οργάνωση και διοικητική αξιοπιστία...

Ο Νοικοκυράκης με αφορμή το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου όπου η νυν ομάδα του θα φιλοξενήσει την προηγούμενη, μίλησε στo neakriti.gr και ασφαλώς δεν στάθηκε μόνο στο ματς Κυπέλλου.

Αναλυτικά μίλησε…

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και τον στόχο: «Η ομάδα μου η Κηφισιά δίνει ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Τον ΟΦΗ που είναι μια ομάδα με ιστορία! Και αν μιλήσουμε καθαρά αγωνιστικά θα προσθέσουμε πως πρόκειται για μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Σε αυτό το παιχνίδι εμείς δεν πρέπει να έχουμε άγχος. Θα έχουμε όμως κίνητρο να παίξουμε καλά και μέσα από το δικό μας παιχνίδι να φτάσουμε στην πρόκριση! Άλλωστε όταν παίζεις δεν παίζεις για να χάσεις!»

Για το πώς είδε τον ΟΦΗ στα Γιάννενα: «Είχα τη δυνατότητα και παρακολούθησα τηλεοπτικά τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Και μπορεί να πήρε την ισοπαλία στο τέλος όμως με την εικόνα που είχε ο ΟΦΗ εκεί θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει! Και με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο εξάλλου ο ΟΦΗ θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία και στάθηκε άτυχος ουσιαστικά.»

Για το πρωτάθλημα της Super League 2: «Η ομάδα μου θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αν μπορέσει να είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν άνοδο θα είναι ευχάριστο! Ξέρουμε πως για πολλούς είμαστε φαβορί  αλλά εμείς θέλουμε πράξεις και όχι λόγια».

Για το δικό του… come back: «Εγώ δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά σαφώς θέλω να βρεθώ σαν ποδοσφαιριστής και πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Αν αυτό γίνει με την Κηφισιά θα ήταν κάτι που θα με ευχαριστούσε. Εξάλλου προτεραιότητά μου είναι η ομάδα μου»…

Για μια μελλοντική επιστροφή στον ΟΦΗ: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις αλλά σας είπα πως στο μυαλό μου τώρα είναι μόνο η Κηφισιά».

Για το κρητικό στοιχείο στην ομάδα του: «Είναι ωραίο αυτό όπως είναι σημαντικό για την ομοιογένεια αλλά και το κλίμα της ομάδας ότι έχουμε παιδιά που ήταν μαζί και στον Εργοτέλη. Ωστόσο η Κηφισιά είχε και εξακολουθεί να έχει καλό κλίμα»…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News