Ο Μαρσέλο μπήκε... ο Ολυμπιακός εκτροχιάστηκε και έχασε 0-3 από την Καραμπάγκ!

Ποδόσφαιρο
Ο Μαρσέλο μπήκε... ο Ολυμπιακός εκτροχιάστηκε και έχασε 0-3 από την Καραμπάγκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε απόψε στην έδρα του κόντρα στην Καραμπάγκ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και βρέθηκε σε μία ακόμη μία άσχημη ευρωπαϊκή βραδιά. Οι ερυθρόλευκοι στο ντεμπούτο του Μαρσέλο ηττήθηκαν εύκολα 3-0 από τους Αζέρους, οι οποίοι σκόραραν τρία γκολ στο δεύτερο μέρος...

Το σκορ άνοιξε ο Οβούζου στο 68', ενώ ο Βέσοβιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 82'. Στο 86' ο Σεϊντάεφ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Έτσι, οι Πειραιώτες παραμένουν στους μηδέν βαθμούς και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν οι πρώτες δύο θέσεις φαντάζουν πάρα πάρα πολύ δύσκολες. Πλέον, ρεαλιστικός στόχος είναι η 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ του Conference League.

Την επόμενη αγωνιστική σε μία εβδομάδα από τώρα (13/10, 19:45) οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν για την 4η αγωνιστική.

Το πρώτο μέρος είχε αρκετή ένταση και ρυθμό, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να πάρει προβάδισμα. Οι ερυθρόλευκοι οι οποίοι ξεκίνησαν το ματς με 3-4-2 καρδιοχτύπησαν στο 6ο λεπτό. Ο Ζουμπίρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Αντράντε ήταν εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 12' με μία εξαιρετική απευθείας απόκρουση φάουλ, με τον τερματοφύλακα της Καραμπάγκ να αποκρούει εντυπωσιακά. Σε αυτό το σημείο οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την πίεσή τους και είχαν αρκετές τελικές. Ωστόσο, η Καραμπάγκ ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Στο 23' ο Ογούσου πλάσαρε από καλή θέση, όμως ο Εμβιλά ήταν σωτήριος με την επέμβασή του πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Η Καραμπάγκ πήρε την κατοχή, αλλά ο Ολυμπιακός συνέχισε να γίνεται απειλητικός. Στο 36' είχε πολύ καλή στιγμή με τον Σισέ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο δεύτερο μέρος με τη διάθεση να πιέσει και είχε καλή στιγμή με σουτ του Ροντρίγκες στο 49ο λεπτό. Γι' αυτόν τον λόγο ο Μίτσελ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μαρσέλο, που έκανε ντεμπούτο, αλλά και τον Μασούρα, ο οποίος βρήκε και δίχτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος.

Ωστόσο, γρήγορα η Καραμπάγκ αύξησε την πίεσή της. Στο 68' κατόρθωσε να πάρει και το προβάδισμα στο σκορ. Ο Οβούσου μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του, όμως μετά από εξέταση στο VAR, ο διαιτητής έδειξε σέντρα.

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να απαντήσει γρήγορα, ο Μασούρας έκανε την σέντρα-σουτ από τα δεξιά, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της Καραμπάγκ στο 73ο λεπτό.

Στο 82ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι "κλείδωσαν" το τρίποντο. Ο Σισέ έκανε μεγάλο λάθος, έχασε την μπάλα, με την Καραμπάγκ να τρέχει στην αντεπίθεση. Ο Βέσοβιτς πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, πέρασε τον Τζολάκη και πλάσαρε για το 2-0. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν δεν σταμάτησε εκεί. Ο Σεϊντάεφ έκανε το σουτ από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στην εστία του Τζολάκη για το 3-0.

*Έντονες οι αποδοκιμασίες και απόψε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας τους "να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν"...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Παπέ Σισέ (83' Βαλμπουενά), Βρσάλικο, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60' Μαρσέλο), Κούντε (74' Ίνμπομ Χουάνγκ), Γκάρι Ροντρίγκες (60' Μασούρας), Μπιέλ και Ούι Τζο Χουάνγκ (74' Αμπουμπακάρ Καμαρά).

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγιεβ, Γιαφαργκουίλιεβ (46' Μπαϊράμοβ), Μπ. Χουσεϊνοβ, Μουσταφάντζε, Βέσοβιτς (90' Α. Χουσεϊνοβ), Αλμέιδα (65' Ρομαό), Γκαράγιεβ, Κάντι, Οβόσου (90' Όζομπιτς), Ζουμπίρ και Λεάντρο Αντράντε (65' Σεϊντάεβ).

  • Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
  • Φράιμπουργκ - Ναντ 2-0
  • Ολυμπιακός - Καραμπάγκ 0-3

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Φράιμπουργκ 9

2. Καραμπάγκ 6

3. Ναντ 3

4. Ολυμπιακός 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News