Ποδόσφαιρο

Οπαδοί Ηροδότου: «Ώρα για αλήθειες και ξεκάθαρες κουβέντες»

Ο κόσμος της ομάδας ζητά να γίνει Γενική Συνέλευση για να δοθούν απαντήσεις

Στον Ηρόδοτο φαίνεται ότι υπάρχει μια αναστάτωση το τελευταίο διάστημα με πολλές πτυχές τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι (αλλαγή προπονητή, αποχωρήσεις παικτών), όσο και στο διοικητικό, με αποχωρήσεις μελών από τον Ερασιτέχνη αλλά και μια πρόσφατη ανακοίνωση του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος με πολλούς αποδέκτες.

Έτσι, το «Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμην Αντώνη Καργιωτάκη» εξέδωσε επιστολή και ζητά από τον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση, απαιτώντας την παρουσία των στελεχών της ΠΑΕ για να δοθούν απαντήσεις γύρω από το μέλλον του συλλόγου. Στην επιστολή γράφονται τα εξής:

«Ο πρόεδρος, το ΔΣ και όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας που αποτελεί και τη ραχοκοκαλιά του Σωματείου μας παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα. Νιώθουμε ότι πλέον μετά και τις τελευταίες παραιτήσεις μελών στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο, τις εξελίξεις που αφορούν την ΠΑΕ και τις βλέπουμε καθημερινά, είναι ώρα για μια γενική συνέλευση που θα ειπωθούν αλήθειες και ξεκάθαρες κουβέντες.

Υπεύθυνος για να συγκαλέσει μια τέτοια Γενική Συνέλευση είναι ο θεματοφύλακας της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από τον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο. Απαιτούμε σε αυτήν να παρευρίσκονται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Στέλιος Παπαδημητρίου και ο γενικός διευθυντής κ. Παναγιώτης Τσιριμπής για να μιλήσουμε και να ενημερωθούμε για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας. Τα μισόλογα και τα κουτσομπολιά γύρω γύρω πρέπει να τελειώσουν. Αλήθεια και μόνο αλήθεια για το μέλλον της Ηροδοτάρας μας.

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος Μιχαήλ Καργιωτάκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια