Με Μπιφουμά και Τοράλ η αποστολή του ΟΦΗ για την Τρίπολη

Ποδόσφαιρο
Με Μπιφουμά και Τοράλ η αποστολή του ΟΦΗ για την Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πόλη της Αρκαδίας ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή και σήμερα έγινε η τελευταία προπόνηση στο Ηράκλειο.

Η αποστολή αναχωρεί αύριο για την πόλη της Αρκαδίας, εκεί όπου με απογευματινή προπόνηση θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της.

Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια είναι και ο Τιεβί Μπιφουμά, ο οποίος επέστρεψε χθες αργά στο Ηράκλειο και σήμερα προπονήθηκε κανονικά, ενώ μετά από μεγάλο διάστημα επιστρέφει στη δράση και ο Τοράλ.

Στον αντίποδα, εκτός έμεινε ο Γιαννούλης που είχε χάσει αρκετές απουσίες το τελευταίο διάστημα και οι νεαροί Θεοδοσουλάκης, Αποστολάκης που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας Κ19.

Στο… απουσιολόγιο είναι οι τραυματίες Τσιλιανίδης, Νέιρα και Καμάου (οι εξετάσεις του οποίου ήταν καθαρές), ενώ ο νεοαποκτηθείς Μεζάκ Τζου ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος σήμερα.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιοχού, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Μπουζούκης, Τοράλ, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Γκερέρο, Ντίκο, Ντουρμισάι και Μπιφουμά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News