Είναι σκληρό για τον Εργοτέλη αλλά ίσως χρειαστεί την επιλογή του δύσκολου δρόμου...

Ποδόσφαιρο
Είναι σκληρό για τον Εργοτέλη αλλά ίσως χρειαστεί την επιλογή του δύσκολου δρόμου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και να λοιπόν που αν ξυπνήσουμε ένα πρωινό αυτή την εβδομάδα και μάθουμε πως ο Εργοτέλης από τη ΣΛ2 έχει βρεθεί στο Τοπικό και για την ακρίβεια συνεχίζει...μέσα από τους Νέους του Εργοτέλη, δεν θα είναι ψέμα!

Και η άποψή μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία ακόμα και αν αυτό προκύψει! Αν σκεφτούμε πως ο ΟΦΗ έχει τα τελευταία χρόνια βασικό χρηματοδότη ένα Ελληνοαμερικάν ο και δη χωρίς καταγωγή από την Κρήτη και ο Εργοτέλης τα τελευταία χρόνια είχε αφεντικό Αιγύπτιο τότε θα καταλάβουμε πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν πλέον επενδυτές από το νησί και δη από το Ηράκλειο για τις ομάδες του και εννοούμε επενδυτές που να βάλουν από τη δική τους τσέπη πολύ και ζεστό χρήμα για να τις έχουν ψηλά! Το τέλος του Σάμι από τον Εργοτέλη κάποια στιγμή θα ερχόταν και εκεί που του δίνω δίκιο είναι ότι άλλα έσοδα περίμενε κι άλλα είχε από το κράτος! Όταν λοιπόν γινόταν το...μοιραίο με τον Σάμι που φυσικά έπρεπε να πληρώσει πολλά περισσότερα και να δώσει λύσεις ήταν πιθανό για τον Εργοτέλη αυτό το αδιέξοδο.

Όσο βαρύ, όσο σκληρό κι αν το διαβάζετε η κάθοδος στο Τοπικό δεν ήταν απίθανη! Και κάτι τελευταίο! Αν θέλετε τη δική μου άποψη, όσο σκληρό κι αν είναι ίσως αποδειχτεί και η πιο σκληρή αλλά κι ενδεδειγμένη λύση αν δεν βρεθούν...άμεσα χρήματα!

Είναι σκληρό αλλά στον Εργοτέλη ίσως χρειαστεί να διαλέξουν τον δύσκολο δρόμο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News