Χρήσιμο φιλικό στις Αρχάνες, νίκη για τον ΟΦΗ 1-3 τον Γιούχτα

Ποδόσφαιρο
Χρήσιμο φιλικό στις Αρχάνες, νίκη για τον ΟΦΗ 1-3 τον Γιούχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιχνίδι που είχε… κέρδη και για τις δύο ομάδες

Δυνατό φιλικό παιχνίδι έγινε σήμερα στο πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο των Αρχανών, όπου ο ΟΦΗ επικράτησε 1-3 του Γιούχτα.

Ουσιαστικά ήταν μια αναμέτρηση με… κέρδη και για τις δύο ομάδες. Ο Νίκος Νιόπλιας είχε την ευκαιρία να δώσει αγωνιστικά λεπτά ρυθμού στους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό, αλλά και σε αυτούς που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα.

Ταυτόχρονα, τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα είχαν την δυνατότητα να ενσωματωθούν ακόμη καλύτερα με την υπόλοιπη ομάδα.

Για τον Γιούχτα από την άλλη, ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ με ομάδα της Super League, με το Νίκο Σουργιά να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι «πράσινοι» είχαν καλά τρεξίματα και σωστό πρέσινγκ στο χώρο, ενώ αρκετές φορές βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση.

Οι «ασπρόμαυροι» πήραν το προβάδισμα στο 54’, όταν από τη σέντρα του Τοράρινσον ο Γκερέρο με προβολή σημείωσε το 0-1.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Στάικος έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και αφού «έτρεξε» το μισό γήπεδο, πλάσαρε εύστοχα για το 0-2.

Οι παίκτες του Γιούχτα είχαν δυνάμεις και προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση, μειώνοντας σε 1-2 στο 73’ με τον Λίτσκα έπειτα από ασίστ του Ροβίθη.

Το ωραιότερο γκολ του αγώνα πέτυχε ο Μπουζούκης στο 86’, όταν με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Χρήστου.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας (59’ Χρήστου, 86’ Καπετανάκης), Γελαδάρης (78’ Τσαμαντιώτης), Τζανής (57’ Τουρέ), Γιαλούσης (78’ Γερακιός), Κορνιλάκης (65’ Τουγλής), Πλουσής (65’ Ψαρράς), Κοντογιάννης (78’ Κεφαλούκος), Νύκταρης (78’ Στακάκης), Δωματάς (57’ Αργκιλέσι), Αζίζι (65’ Λίτσκας), Ροβίθης (82’ Κόκκινος).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Μανδάς (46’ Σωτηρίου), Ζαχαριουδάκης (63’ Διαμαντής), Πασαλίδης, Γιοχού, Τοράρινσον (63’ Μπαλογιάννης), Στάικος (63’ Αλ Μοχαϊμέντ), Περέα, Τοράλ (63’ Μπουζούκης), Καμάου, Ντουρμισάι (63’ Αποστολάκης), Γκερέρο (63’ Θεοδοσουλάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News