Στην Κύπρο με την Εθνική Ομάδα ο Πλούταρχος!

Ποδόσφαιρο
Στην Κύπρο με την Εθνική Ομάδα ο Πλούταρχος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΗ κάνει ντεμπούτο ως μέλος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων

Είναι από τις πιο δυνατές στιγμές μιας παραγοντικής πορείας, στιγμές καταξίωσης και εθνικής υπερηφάνειας! Άλλωστε τι καλύτερο από το να είσαι μέλος της Εθνικής Ελλάδας και να την συνοδεύεις στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις…

Αυτή την πολύ όμορφη παραγοντική στιγμή βιώνει ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, ταξιδεύοντας με την Εθνική Ανδρών στην Κύπρο, για το αυριανό παιχνίδι του Nations League.

O Μεσαρίτης παράγοντας κάνει ντεμπούτο με αυτό το ταξίδι ως μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, μια θέση στην οποία τοποθετήθηκε πριν λίγο διάστημα και μάλιστα παμψηφεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Κουτεντάκης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων (Παπαχρήστος, Δανιήλ, Χατζημαρινάκης, Γαβριηλίδης, Τρομπούκης, Θωμαϊδης) βρίσκονται μαζί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και παρακολούθησαν την αποψινή προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ Λάρνακας.

Μάλιστα συζήτησε με τον διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, με τον οποίο ως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΗ έχουν συνεργασία σε πολλά θέματα που αφορούν τις Εθνικές Ομάδες και το Ηράκλειο, ενώ τα είπε και με τους διεθνείς. Στην φωτογραφία μαζί με τον διεθνή μέσο, Μανόλη Σιώπη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News