Με τον… 12ο παίκτη φέτος η ομαδική φωτογράφιση του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Με τον… 12ο παίκτη φέτος η ομαδική φωτογράφιση του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα συμμετέχουν τέσσερις κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μετά από κλήρωση

Μια ξεχωριστή εμπειρία θα ζήσουν τέσσερις φίλαθλοι του ΟΦΗ, κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, που θα συμμετέχουν στην ομαδική επίσημη φωτογράφιση για τη σεζόν 2022-2023.

Ο… 12ος παίκτης των «ασπρόμαυρων» θα πάρει θέση δίπλα στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τα στελέχη της ομάδας.

Για όλα τις λεπτομέρειες η ομάδα του Ηρακλείου αναφέρει στην επίσημη ενημέρωση για αυτή την ιδιαίτερη δράση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δίνει την ευκαιρία σε τέσσερεις (4) τυχερούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2022-23 (δύο ενήλικες & δύο παιδιά), να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία! Να ντυθούν στα «ασπρόμαυρα» και να λάβουν μέρος, μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, στην επίσημη φωτογράφιση της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Οι τέσσερεις τυχεροί (δύο κάτοχοι κανονικού και δύο παιδικού εισιτηρίου διαρκείας) θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχουν ΟΛΟΙ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ως την Τρίτη 27/9/22.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη (28/9) και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά».

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια επιπλέον παροχή στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και είναι συνέχεια των δράσεων, που φέρνουν τον φίλαθλο κόσμο πιο κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ανάλογα βήματα έχουν γίνει ήδη, με την διαφορετική οικονομική πολιτική στα εισιτήρια, τη δράση με το σύνθημα στο πούλμαν και τα ταξίδια των φιλάθλων με το τσάρτερ της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News