Ο Αστέρας Περάματος πήρε στα πέναλτι το Super Cup Ρεθύμνου

Ποδόσφαιρο
Ο Αστέρας Περάματος πήρε στα πέναλτι το Super Cup Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 6-5 στη ρώσικη ρουλέτα του Ερμή Ζωνιανών

Στα πέναλτι κρίθηκε το 25ο Super Cup στο Ρέθυμνο, με νικητή τον Αστέρα Ρεθύμνου με 6-5 απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών ενώ η κανονική διάρκεια ήταν ισόπαλη 2-2.

Ο Αστέρας Περάματος κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία του το Super Cup, με τον Ερμή Ζωνιανών να χάνει για πρώτη φορά αγώνα αυτού του θεσμού.

Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Μισιρίων είχε συγκλονιστική εξέλιξη, με εναλλαγή συναισθημάτων με τον Ερμή Ζωνιανών να δικαιούται να διαμαρτύρεται για τον καταλογισμό του φάουλ, από το οποίο προήλθε η ισοφάριση σε 1-1 με την εκπληκτική εκτέλεση του Μεταξάκη. Οι Ζωνιανοί ζήτησαν και ένα πέναλτι στο 85’ σε ανατροπή του Σπαχή από τον Παντελίδη.

Στο 18’ ο Μπαμπουλάκης έδωσε προβάδισμα στον Ερμή. Στο β’ ημίχρονο τα γκολ των Μεταξάκη και Παπαγιαννάκη έφεραν μπροστά στο σκορ με 2-1 τον Αστέρα Περάματος, με τον Μπαμπουλάκη να σκοράρει ξανά για το 2-2.

Στην διαδικασία των πέναλτι άπαντες οι ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν ψύχραιμοι και εύστοχοι, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα Περάματος, Βαγγέλη Παντελίδη, να αποκρούει την τελευταία εκτέλεση του Μανώλη Σπαχή.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Μιχάλης Βουράκης): Παντελίδης, Μοσχονάς, Κουδουνάκης, Μεταξάκης, Μούσκαι, Δροσάκης, Η. Χνάρης (58’ Παπαγιαννάκης), Τουρνάκης, Τούφας (73’ Λουρίδας), Αντιασβίλι, Σκουλούδης.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Χωματάς): Κασσωτάκης,  Ν. Ζερβός, Δ. Κλίνης (78’ Σπαχής), Ρουμπάκης (43’ λ.τ. Πύλιος), Σκουτέλης, Γεμιστός, Χριστοδούλου, Βεληβασάκης (46’ Πλεύρης), Μπαμπουλάκης, Κασσαπάκης, Ξηρός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News