Μπαλογιάννης: «Ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι για έναρξη με νίκη»

Ποδόσφαιρο
Μπαλογιάννης: «Ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι για έναρξη με νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ μίλησε για το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ατρόμητο

Στον ΟΦΗ περιμένουν πως και πως την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Κώστας Μπαλογιάννης μίλησε για τον ενθουσιασμό που υπάρχει στις τάξεις των παικτών, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για νικηφόρα πρεμιέρα.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για αυτό το παιχνίδι, το περιμένουμε πως και πως. Είναι η αρχή του πρωταθλήματος, όπως είπα είμαστε ενθουσιασμένοι, είμαστε πολύ καλά και αισιόδοξοι για τη νίκη το Σάββατο», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε: «Ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, το έχει αποδείξει. Ίσως πέρυσι δεν έκανε τόσο καλή χρονιά, αλλά πάντα θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος για όλους στο πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε καλά και πιστεύω ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές».

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι μέσα από τους αγώνες θα έρχεται ατομική και ομαδική βελτίωση: «Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη, το ίδιο θεωρώ και για μένα. Θα βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News