ΕΠΟ: «Με όλα τα σωματεία τα πρωταθλήματα των Ενώσεων»

Ποδόσφαιρο
ΕΠΟ: «Με όλα τα σωματεία τα πρωταθλήματα των Ενώσεων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την παράταση για το Μητρώο, η Ομοσπονδία έδωσε οδηγία στις Ενώσεις

Η επιστολή FIFA και UEFA για το Μητρώο έφερε την υπαναχώρηση Αυγενάκη, όπως αναμενόταν, και δόθηκε παράταση. Έτσι η ΕΠΟ με οδηγία της προς τις Ενώσεις, τις προτρέπει να προχωρήσουν στα πρωταθλήματά τους με τη συμμετοχή όλων των σωματείων. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία κοινοποιήθηκε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι  FIFA και UEFA ζητούν σήμερα, μεταξύ άλλων, την παράταση της προθεσμίας που έληγε αύριο, 17 Αυγούστου 2022, αναφορικά με την ένταξη των ποδοσφαιρικών σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ, η οποία έγινε αποδεκτή από τον κ. Υφυπουργό.

Κατόπιν τούτου, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων  δύνανται να προχωρήσουν στην έκδοση των σχετικών προκηρύξεων και την οργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων τους με τη συμμετοχή όλων των σωματείων-μελών τους.

Η ΕΠΟ θα συμμετάσχει στην ομάδα εργασίας που προτείνεται να δημιουργηθεί άμεσα, προκειμένου να ρυθμιστούν όλα τα θέματα που άπτονται των πρόσφατων νομοθετημάτων, μέσα στο πλαίσιο της υποχρέωσής της να διαχειρίζεται ανεξάρτητα τις υποθέσεις της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News