Εκτός Ευρώπης και ο Άρης παρά το 2-1 με Μακάμπι!

Ποδόσφαιρο
Εκτός Ευρώπης και ο Άρης παρά το 2-1 με Μακάμπι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον ΠΑΟΚ και απόψε τον Παναθηναϊκό, ο Άρης έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που έμεινε πολύ νωρίς εκτός Ευρώπης! Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης παρότι επικράτησαν με 2-1 της Μακάμπι, γνώρισαν τον αποκλεισμό λόγω της ήττας τους με 2-0 στο πρώτο ματς στο Ισραήλ…

To κακό πρόσωπο που έδειξε στο πρώτο ματς ήταν και εκείνο που κόστισε στον Άρη. Κι αυτό γιατί σήμερα ήταν πολύ καλύτερος και άξιζε την πρόκριση. Σημείωσε δύο γκολ, είχε δοκάρι, είχε συνολικά εννέα σουτ στην εστία, με την Μακάμπι στην μία και μοναδική μεγάλη της ευκαιρία να σκοράρει και να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ορεξάτος από την αρχή του αγώνα, ο Άρης άγγιξε το γκολ στο 25' καθώς ο Πάλμα με εξαιρετικό φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά ο Άρης βρήκε το 1-0 στο 55’ με εύστοχο πέναλτι του Γκρέι, αποβάλλοντας μάλιστα και τον Γκλέιζερ που υπέπεσε στην παράβαση πάνω στον Πάλμα.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα φτάσουν και σε δεύτερο γκολ έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, η Μακάμπι βρήκε ανέλπιστα την ισοφάριση μετά από ολέθριο λάθος του Μπράμπετς και γκολ του Ζάχαβι στο 74΄.

Παρά την ψυχρολουσία, ο Άρης τα έπαιξε όλα για όλα, στο 81’ ξαναπήρε προβάδισμα με τον Γκρέι αλλά το 2-1 δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει την πρόκριση…

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέερσμαν, Νταμπό (68' Καμάτσο), Ντουκουρέ (95’ Ντιόπ), Μαντσίνι (78’ Γκαρσία), Ιτούρμπε (68' Γκαρθία), Πάλμα (95’ Χατζηϊωάννου), Γκρέι.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ίβιτς): Πέρετζ, Μπίτον, Γεϊνί, Σαμπορίτ, Ζεράλντες, Χοζέζ (78' Καντίλ), Φαν Όβεριμ (90' Ρίκαν), Γκλέιζερ, Κανιτσόφσκι (90' Μπίτον), Κουβάς (66' Γκολάσα), Γιοβάνοβιτς (66' Ζάχαβι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News