Πικρός αποκλεισμός για Παναθηναϊκό, 1-1 με Σλάβια Πράγας

Ποδόσφαιρο
Πικρός αποκλεισμός για Παναθηναϊκό, 1-1 με Σλάβια Πράγας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λεωφόρος ήταν κατάμεστη, ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 αλλά η πρόκριση στα Play Off του Europa Conference League πανηγυρίστηκε από την Σλάβια Πράγας, που κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με ένα πολύτιμο γι' αυτήν 1-1...

Οι «πράσινοι» μπήκαν με τεράστιο ενθουσιασμό και ώθηση από την κερκίδα στο ματς, είχαν δοκάρι με τον Σπόραρ με το καλημέρα και πίεσαν ασφυκτικά την εστία των Τσέχων.

Με υπερπροσπάθεια και αφού δημιούργησαν πολλές φάσεις, προηγήθηκαν 1-0 με τον Σπόραρ στο 58’.

Από εκεί και πέρα όμως τους κατέβαλε η κούραση, με την Σλάβια Πράγας όχι μόνο να αντέχει αλλά να ισοφαρίζει στο 94’ με τον Γιουρέτσκα μετά από λάθος του Καμπετσή.

Με το 1-1 η Σλάβια πήρε την πρόκριση και ο Παναθηναϊκός έμεινε με το χειροκρότημα αναγνώρισης από τον κόσμο του.

Πάντως οι «πράσινοι» έχουν και σε αυτό το παιχνίδι παράπονα από το διαιτητή για πέναλτι και αποβολή του Μάντους στο 41'.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (55' Κουρμπέλης), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (77' Καμπετσής), Πέρεθ, Τσέριν, Αϊτόρ (88' Καρλίτος), Βαγιαννίδης (77' Ιωαννίδης), Σπόραρ

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: Μάντους, Ντουντέρα (82' Μάζοπουστ), Κατσαράμπα, Ουσού, Ντόρλεϊ, Τιέχι (81' Ζουρέτσκα), Σρανζ (90+6' Τεκλ), Τραορέ (61' Σεβτσίκ), Χολες, Ολαγίνκα, Λινγκρ (61' Ουσόρ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News