Με ενδεκάδα... που δύσκολα θα ξαναδούμε ο ΟΦΗ γνώρισε φιλική ήττα (2-1) από τον Βόλο

Ποδόσφαιρο
Με ενδεκάδα... που δύσκολα θα ξαναδούμε ο ΟΦΗ γνώρισε φιλική ήττα (2-1) από τον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας ΟΦΗ που... δύσκολα θα εμφανιστεί ξανά με την ίδια σύνθεση εμφανίστηκε απόψε στον Βόλο και έχοντας...να αντιμετωπίσει και μία αρκετά κακή διαιτησία γνώρισε την ήττα με 2-1 στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά που έγινε στο Πανθεσσαλικό...

Ο Σωτηρίου ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα στην άμυνα αποτελούσαν οι Μαρινάκης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Ουές – στο κέντρο έπαιζαν οι Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ και στην επίθεση οι Μπουζούκης, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά και απείλησαν στο δεκάλεπτο με τον Πάολο Φερνάντες να κάνει το σουτ και τον Σωτηρίου να αποκρούει εντυπωσιακά. Ο Φερνάντες ωστόσο άνοιξε το σκορ  στο 30ο λεπτό με δυνατό σουτ που βρήκε τον στοχο. Ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει με τον Μπαλογιάννη αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Έτσι φτάσαμε στο 45ο λεπτό ο Βόλος διπλασίασε τα τέρματα του με τον Εσκοβάλ από ελεγχόμενη θέση για οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Νιόπλια στο κέντρο της άμυνας (έξω Γιαννούλης-Πασαλίδης, μέσα Γιοχού,Διαμαντής) έφεραν καλύτερη λειτουργία. Ο ΟΦΗ βελτιώθηκε, πίεσε και μείωσε σε 2-1 στο 54ο λεπτό ο Ντιουσέ έβγαλε την σέντρα και ο Διαμαντής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία!

Στο υπόλοιπο παιχνίδι ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης δίχως τελικά να το καταφέρει με το 2-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Να σημειωθεί πως στο 68ο λεπτό είχαμε ένα εγκληματικό μαρκάρισμα του Εσκοβάλ στον Τοράλ, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αυτή η σύρραξη.

Βόλος: Παπαδόπουλος, Λυμπεράκης, Πίρινεν, Ροντρίγκο, Ταχάτος, Μπαριέντος, Ουεντραόγκο, Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς, Β. Φερνάντες, Φαν Φέερτ

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης (64΄Μεγιάδο), Ουές (64΄Νέιρα), Γιαννούλης(46′ Γιοχού), Πασαλίδης(46′ Διαμαντής), Στάικος (64΄Βούρος), Ντιουσέ, Τοράλ, Μπαλογιάννης, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης (72΄Ντίκο).

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News