ΕΠΣΗ: Εξαιρετική παρουσία των διαιτητών στα FIFA Tests

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Εξαιρετική παρουσία των διαιτητών στα FIFA Tests

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία του Άγγλου αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και της νέας ΚΕΔ/ΕΠΟ έγιναν την Δευτέρα στο Παγκρήτιο Στάδιο οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA Tests) των αξιολογημένων διαιτητών απ’ όλη την Κρήτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, οι αξιολογημένοι διαιτητές του Ηρακλείου είχαν απόλυτη επιτυχία στα FIFA Tests:

«Πραγματοποιήθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ την Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Παγκρήτιο στάδιο, οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA Tests) των αξιωματούχων διαιτησίας των κατηγοριών Α’, Β’ Γ’ για τις ΕΠΣ Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων και Λασιθίου.

Οι αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣ Ηρακλείου που συμμετείχαν στα FIFA Tests είχαν απόλυτη επιτυχία ενώ δεν συμμετείχε ο Δρακουλάκης λόγω τραυματισμού και θα πάρει μέρος στα επαναληπτικά.

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ έδωσαν το παρών στο Παγκρήτιο Στάδιο οι Μπένετ, Καπέλα, Μάνταλος, Λαμπαδαρίου και οι γυμναστές της ΚΕΔ.

Επίσης παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης και πρώην διαιτητής Νίκος Συριγωνάκης.

Στη συνέχεια ΕΠΣΗ και ΕΔ/ΕΠΣΗ παρέθεσαν δείπνο στην ΚΕΔ/ΕΠΟ στο bar-restaurant «ΑΥΛΗ» παρουσία του προέδρου Νίκου Τζώρτζογλου, του αντιπροέδρου Βαγγέλη Πετούση και της ΕΔ/ΕΠΣΗ (Ιωαννίδης, Χανιωτάκης, Φουκάκης).

H Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Διαιτησίας συγχαίρουν τους αξιολογημένους διαιτητές του Ηρακλείου, καθώς επιβεβαίωσαν το υψηλό επίπεδο που διαθέτουν και την άριστη προετοιμασία τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News