Παλαίμαχοι: Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό του ΟΦΗ στο Μελιδόνι

Ποδόσφαιρο
Παλαίμαχοι: Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό του ΟΦΗ στο Μελιδόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γι' άλλη μια χρονιά παλιές δόξες του ποδοσφαίρου συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του Μελιδονίου προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του Αντώνη Μαθιούδη, παλιού παίκτη και προπονητής της τοπική ομάδας, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τον Αύγουστο του 1998.

Αυτή τη φορά το παρών έδωσε η ομάδα Παλαιμάχων του ΟΦΗ, σε ένα φιλικό που έγινε το Σάββατο μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν. Σημείο αναφοράς η παρουσία των προπονητών Γιάννη και Κώστα Πετράκη, που έλκουν την καταγωγή του από το Μελιδόνι από την πλευρά της μητέρας τους.

Μάλιστα ο Γιάννης Πετράκης τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να είναι πασίχαρος όχι μόνο για την παρουσία του δίπλα σε παλιούς συμπαίκτες, φορώντας τη φανέλα του ΟΦΗ, αλλά και για το γεγονός ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε επισημοποιηθεί η επιστροφή του στους πάγκους, αφού σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Τιμήθηκαν ακόμα ο Λευτέρης Πουπάκης, ο παλαίμαχος διαιτητής Μανόλης Καλαϊτζάκης καθώς και ο αείμνηστος πρόεδρος του Μελιδονίου, Δημήτρης Μαστοροκωνσταντάκης.

Ο προπονητής των Παλαίμαχων Μελιδονίου, Κώστας Σπυριδάκης, με τον γιο του και ποδοσφαιριστή της Κ20 Εργοτέλη, Γιάννη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News