Ηρόδοτος: Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση με τα Στρατάκια

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση με τα Στρατάκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η εκδήλωση-γιορτή του Ερασιτέχνη Ηροδότου που έγινε το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στη Νέα Αλικαρνασσό. Τα αδέλφια Νίκος και Γιώργος Στρατάκης με το συγκρότημά τους ανέβασαν το κέφι στα ύψη σε μια βραδιά τιμής, διασκέδασης και χαράς.

Το παρών έδωσε όλη η οικογένεια του Ηροδότου και τόσο ο Πρόεδρος όσο και το ΔΣ του Ερασιτέχνη εξέφρασαν την χαρά τους αλλά και την ευχαριστία τους απέναντι στον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του. Ο Πρόεδρος κο Λημναίος τόνισε τα εξής σε δήλωσή του:

«Ο πρόεδρος, ο Γ. διευθυντής και το Δ.Σ του Ερασιτέχνη Ηροδότου θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το δυναμικό παρόν που έδωσαν στην χθεσινή εκδήλωση της ομάδας μας, ένα παρόν αντάξιο της δυναμικής και της ιστορίας ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ!

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Συριγωνάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ξυλούρη που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε τον Δήμο Ηρακλείου, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ.Σισαμάκη. Τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης 3.7.5 κ. Γιαουρτά Δημ. για την παρουσία και προσφορά του στην ομάδα μας. Τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συν-εργασία κ. Κουκιαδάκη Ευρ. οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό. Τον κ. Μπλεδάκη Αντώνη, δημοτικό σύμβουλο της παράταξης 3.7.5. Τον διοικητή του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Τερζάκη Κων. για την παρουσία του.

Τον συντονιστή παραγωγικών τομέων Κρήτης της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωσταντίνο Κεφαλογιαννη για την παρουσία του.

Τον κ. Μωραΐτη Μιχ. μέλος της ΕΠΣΗ Ηρακλείου και επί σειρά ετών σύμβουλο της ομάδας μας όπου έχει προσφέρει τα μέγιστα. Τον πρόεδρο του Α.Ο ΠΟΡΟΥ κ. Ασαργιωτάκη Ιωαν. για την παρουσία και προσφορά του στην ομάδα μας. Την κ. Ασπετάκη Ελένη πρόεδρο του πολιτιστικού Συλλόγου «Αρτεμισία» καθώς και το ΔΣ για την παρουσία και προσφορά της στην ομάδα μας.

Τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Συνδέσμου Φίλων Ηροδότου εις Μνήμης Αντώνη Καργιωτάκη, κ. Καργιωτάκη Λ. για την παρουσία και προσφορά τους στην ομάδα μας.

Όλο τον κόσμο που βρέθηκε απόψε στις εγκαταστάσεις του Ηροδότου και γιόρτασε μαζί μας την λήξη της αθλητικής χρονιάς και την έναρξη της νέας!

Τέλος όλους τους χορηγούς τους οποίους ευχαριστούμε έναν έναν προσωπικά!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News