Στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης!

Ποδόσφαιρο
Στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ύψιστη τιμή για την ΕΠΣΗ και το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο

Ένας από τους κορυφαίους παράγοντες του κρητικού ποδοσφαίρου, που εκπέμπει σεβασμό και είναι αγαπητός σε όλη την Ελλάδα, ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, βρίσκεται πλέον σε μια εκ των κορυφαίων θέσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Αποτελεί ύψιστη τιμή για τον ίδιο και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου η επιλογή του σήμερα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ως μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων!

Ο Αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος συμμετέχει πλέον ενεργά σε μια Επιτροπή με τεράστιο κύρος, εκπροσωπώντας την Εθνική Ανδρών και όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ποδοσφαίρου.

Το όνομα του Πλούταρχου τέθηκε στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ και δέχθηκε παμψηφεί την μεγάλη αναγνώριση των στελεχών της Ομοσπονδίας, που τον επέλεξαν για την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, στην οποία πρόεδρος είναι ο κ. Παπαχρήστος. Αναπληρωτής Πρόεδρος είναι Αγγελος Δανιήλ και μέλη οι Γεώργιος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, Λεωνίδας Θωμαϊδης, Αλέξανδρος Σφήκας, Αθανάσιος Τρομπούκης, Παντελής Χατζημαρινάκης

Μάλιστα, το πόσο μεγάλη αξία έχει αυτή η επιλογή του Μεσαρίτη παράγοντα στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων αποτελεί το γεγονός ότι είναι ο πρώτος όχι μόνο από το Ηράκλειο αλλά από την Κρήτη που μπαίνει στην συγκεκριμένη κορυφαία επιτροπή της ΕΠΟ.

Γι' άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η παραγοντική εξέλιξη του Πλούταρχου στην πυραμίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποτελώντας άλλωστε επί πολλά χρόνια τον πιο στενό συνεργάτη του Νίκου Τζώρτζογλου, και όπως πάντα τονίζει ο ίδιος, δίπλα στον Τζώρτζογλου και με τη δική του στήριξη, έχει μάθει πολλά ως παράγοντας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News