Σαβουϊδάκης: «Πρωτάθλημα με τον Πανελευσινιακό»

Ποδόσφαιρο
Σαβουϊδάκης: «Πρωτάθλημα με τον Πανελευσινιακό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αφετηρία για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή σε έναν ιστορικό σύλλογο της Αττικής

Ο Μάνος Σαβουϊδάκης αποφάσισε φέτος να ανοίξει τα φτερά του εκτός Κρήτης και νέος σταθμός της καριέρας του είναι ο Πανελευσινιακός.

Μετά από μια διετία στην Γ’ Εθνική, πέρυσι στον ΠΟΑ και νωρίτερα στην Δαμάστα, και προερχόμενος από τις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ (Κ17 και Κ19), πλέον θα αγωνιστεί σε έναν ιστορικό σύλλογο της Αττικής.

Η ομάδα της Ελευσίνας έχει τη δική της μεγάλη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με παρουσίες και στην Α’ Εθνική και φέτος στην Γ’ Εθνική πάει φουλ για πρωτάθλημα και άνοδο στην Super League 2.

Αυτό μας τόνισε στις δηλώσεις του λίγο μετά την επικύρωση της συμφωνίας με το σύλλογο, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής:

«Έρχομαι σε έναν ιστορικό σύλλογο, με πολύ κόσμο και επαγγελματική οργάνωση. Οι υψηλοί στόχοι που έχει ο Πανελευσινιακός ήταν ένα έξτρα κίνητρο για εμένα ώστε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Ήθελα φέτος να αγωνιστώ σε μια ομάδα εκτός Κρήτης και ο Πανελευσινιακός μου προσφέρει όλες τις εγγυήσεις για να κάνω αυτό το βήμα που θέλω στην καριέρα μου. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν, να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και παράλληλα να βοηθηθώ κι εγώ στην ποδοσφαιρική μου πορεία. Θέλω στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα και την άνοδο με τον Πανελευσινιακό».

Η προετοιμασία στο γήπεδο της Ελευσίνας ξεκινά την Δευτέρα το απόγευμα, ενώ ήδη το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασε από εργομετρικά. Ο νέος προπονητής της Ελευσίνας και πρώην του Πόρου, Ανδρέας Σκέντζος, γνωρίζει καλά τον Μάνο Σαβουιδάκη, καθώς πέρυσι ήταν αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αυτό το γεγονός έπαιξε κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Να τονίσουμε ότι ο Αγιοβαρβαρίτης ποδοσφαιριστής είχε πολλές προτάσεις τόσο από Γ’ Εθνική, όσο και από την Super League 2, όμως η προσέγγιση από πλευράς Πανελευσινιακού ήταν εξαιρετική, ώστε δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει θετικά.

Πάντως ο «Σαβού» έχει μόνο καλά λόγια να πει για την πρώην του ομάδα, τον ΠΟΑ: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΟΑ για την περσινή συνεργασία και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να γίνει τελικά ο κρητικός όμιλος και να παραμείνει στην Γ’ Εθνική γιατί αξίζει να βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες».

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει κι έναν άνθρωπο που τον βοήθησε πολύ σε ατομικό επίπεδο. Αυτός είναι ο Νίκος Κουρουθιανάκης, αναφέροντας τα εξής: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον προπονητή μου Νίκο Κουρουθιανάκη που με βοήθησε όλο αυτό το διάστημα που δεν υπήρχε αγωνιστική δράση με ατομικές προπονήσεις και στήριξη σε ότι χρειάστηκα. Χάρη σε εκείνον νιώθω πανέτοιμος να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις της νέας σεζόν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News