ΠΟΑ: Ό, τι δεν τον σκοτώνει τον κάνει πιο δυνατό...

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ: Ό, τι δεν τον σκοτώνει τον κάνει πιο δυνατό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό", λένε και αυτό βρίσκει εφαρμογή σε μια ομάδα που έχει μάθει να σηκώνεται γρήγορα...όταν πέφτει! Πρώτη συγκέντρωση με χαμόγελα χθες για τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο με την ομάδα του προσφυγικού προαστίου να μπαίνει στην αφετηρία με μεγάλη συσπείρωση και τον κόσμο δίπλα της, εκεί που τον χρειάζεται περισσότερο, στα δύσκολα! Και γράφουμε "στα δύσκολα" καθώς προέρχεται από μια σεζόν που μόνο ευχάριστα συναισθήματα δεν προκαλεί!

Από τη πρώτη προπόνηση που είχε την επιστημονική σφραγίδα του Νίκου Κουνδουράκη απουσίαζαν οι Καϊμακαμούδης και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σπύρος Παπασπύρος, ο οποίος θα έρθει στο Ηράκλειο τη Δευτέρα, ενώ αντίθετα δεν... έκαναν απουσία τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Κασσωτάκης, Δαμιανάκης και Σφυρογιαννάκης.

Ο προπονητής της ομάδας Μηνάς Πίτσος, στις δηλώσεις του από την πρώτη προπόνηση, έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν, ενώ προαννήγειλε και δύο μεταγραφές, οι οποίες θα ενισχύσουν τους Ατσαλενιώτες ενόψει της νέας σεζόν που θα τους βρει είτε στη Γ΄Εθνική είτε στην Α1 ΕΠΣΗ. Η σκληρή δουλειά αρχίζει στους «πράσινους», με τον ΠΟΑ να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

"Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα, ίσως θα έπρεπε να είμαι εδώ κάποια χρόνια πριν! Όπως και να έχει, χαίρομαι που είμαι στον ΠΟΑ αλλά δεν θα χαρώ αν παίξουμε στο Τοπικό! Ωστόσο ακόμα κι αν παίξουμε εκεί πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί όλοι θα τα δίνουν όλα απέναντι μας και τα πρωταθλήματα τα παίρνεις στο γήπεδο και οχι στις καφετέριες! Εγώ ονειρεύομαι να είμαι προπονητής σε έναν ΠΟΑ που μια μέρα θα παίξει σε επαγγελματικές κατηγορίες, έτσι λέω εγώ"...

                                           Παπαδάκης: Μπράβο στα παιδιά που έμειναν

Ο αντιπρόεδρος Νίκος Παπαδάκης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους παίκτες που έμειναν στο Ατσαλένιο παρά το γεγονός ότι είχαν προτάσεις και δη δελεαστικές από άλλες κρητικές ομάδες: "Τους ευχαριστώ και θέλω να το τονίσω", είπε ενώ πρόσθεσε: "Η ομάδα έχει μια ανανέωση σε διοικητικό επίπεδο ενώ έχει και τον καλύτερο προπονητή που θα μπορούσε να έχει, τον Μηνά Πίτσο!"

Τέλος ο Γιώργος Χαρίτος σχολίασε από πλευράς παικτών: "Ο ΠΟΑ πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού και εμείς οι παίκτες χρωστάμε τόσο στους εαυτούς μας όσο και στον κόσμο του ΠΟΑ. Και το ξέρουμε καλά αυτό και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε! Αν παίξουμε στο Τοπικό υπάρχει μόνο μια λέξη σαν στόχος: Άνοδος..."

* Eκτός από τους εξι μικρούς που έχει ανακοινώσει ο ΠΟΑ από τον Κεραυνό, συμμετέχουν κι άλλα παιδιά στην προετοιμασία, οι Γωνιανάκης, Κουλτζής, Αντωνιδάκης ενώ δεν συνεχίζει στο Ατσαλένιο ο Γιαγκιόζης...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News