Οι πολύτιμες συμβουλές του Γιάννη Πετράκη στα νέα παιδιά!

Ποδόσφαιρο
Οι πολύτιμες συμβουλές του Γιάννη Πετράκη στα νέα παιδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια υψηλή προπονητή παρουσία στο camp ατομικής βελτίωσης της Personal Soccer Training

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη περίοδος του προγράμματος ατομικής βελτίωσης, στο προπονητικό camp που διοργάνωσε τον Ιούλιο η Personal Soccer Training στο γήπεδο του Αλμυρού.

Οι πολύπειροι προπονητές Μιχάλης Επιτροπάκης, Βασίλης Πλεσίτης, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης και οι συνεργάτες του δούλεψαν με ποιότητα και ουσία με τα νέα παιδιά που συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα, επικεντρώνοντας στην λεπτομερή δουλειά και προσφέροντας τις καλύτερες συνθήκες δουλειάς.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία στο camp του κορυφαίου Γιάννη Πετράκη, ο οποίος μίλησε στα παιδιά και τους έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές του.

Μετά το προπονητικό πρόγραμμα της Πέμπτης πάντως υπήρξε και συνέχεια για το team της Personal Soccer Training, καθώς βρέθηκαν στην ταβέρνα «Αλωνάκι» στη Ροδιά, με την οικογένεια Μπελιμπασάκη να προσφέρει εξαιρετικά εδέσματα και την καλύτερη περιποίηση. Η βραδιά κύλησε με όμορφες ιστορίες από το παρελθόν και κυρίως από τις εποχές του ΕΤΑΔ, όπου Πετράκης, Επιτροπάκης και Πλεσίτης μεγαλούργησαν κατά το παρελθόν, με τον νυν γυμναστή, Μανόλη Μπελιμπασάκη, να είναι τότε μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αθλητικού Λυκείου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News