Μιχάλης Σωμαράκης: Ο επιθετικός της U19 του ΟΦΗ πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ με… 19.560 μόρια!

Ποδόσφαιρο
Μιχάλης Σωμαράκης: Ο επιθετικός της U19 του ΟΦΗ πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ με… 19.560 μόρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας αριστούχος των γηπέδων του Ηρακλείου

Στα γήπεδα ο στόχος του είναι να στείλει την μπάλα στις αντίπαλες εστίες και τα κατάφερε καλά με την ομάδα U19 του ΟΦΗ, όμως αναμφίβολα το κορυφαίο γκολ ήρθε στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Μιχάλης Σωμαράκης είναι πλέον ένας αριστούχος του Επαγγελματικού Λυκείου, καθώς η επίδοσή του “άγγιξε” το τέλειο, συγκεντρώνοντας 19.560 μόρια.

Οι κόποι πολλών ετών ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο 18χρονος επιθετικός κατάφερε να συνδυάσει τον αθλητισμό και την εξέλιξή του μέσα από τις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ, με την προσπάθεια για υψηλές επιδόσεις στο σχολείο.

Το αποτέλεσμα ήταν ονειρικό και ο Μιχάλης Σωμαράκης ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην προσωπική του σταδιοδρομία, όπως είπε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”.

«Όλος αυτός ο κόπος τόσα χρόνια ανταμείφθηκε και φυσικά είμαι πολύ ευχαριστημένος», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Εγώ στο μυαλό μου είχα τη φυσικοθεραπεία και τα ΤΕΦΑΑ, όμως όπως ήρθαν τα πράγματα θα το ξανασκεφτώ για κάτι καλύτερο».

Για τον βαθμό που επηρέασε η πανδημία του κορωνοϊού την προσπάθειά του υπογράμμισε: «Σίγουρα με επηρέασε, γιατί ήταν ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο για όλους τους μαθητές. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε να προσαρμοστούμε, όμως στην πορεία τα καταφέραμε».

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Σωμαράκης τόνισε για το διάβασμα στην τελική ευθεία πριν τις εξετάσεις: «Δεν μπορώ να πω ότι από την αρχή ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στις εξετάσεις. Πήρα λίγο τον χρόνο μου και από τη μέση της σεζόν τα έδωσα όλα, πετυχαίνοντας τελικά αυτό που κατάφερα».

Δείτεο το σχετικό βίντεο από το δελτίο της Κρήτη TV:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News