Χατζησεβαστός: «Τα παιδιά θα παίξουν για τους γονείς τους και το μέλλον τους»

Ποδόσφαιρο
Χατζησεβαστός: «Τα παιδιά θα παίξουν για τους γονείς τους και το μέλλον τους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Μικτής Κ17 ΕΠΣΗ για τον μικρό τελικό με Εύβοια

Για τον μικρό τελικό της Κυριακής στον Πειραιά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Εύβοια, προετοιμάζεται η Μικτή Κ17 ΕΠΣΗ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει αεροπορικώς το βράδυ του Σαββάτου για την πρωτεύουσα.

Στόχος για το συγκρότημα του Ηρακλείου είναι αποκλειστικά η κατάκτηση της 3ης θέσης, κάτι που θα σημάνει και την εξασφάλιση των μπόνους μοριοδότησης των αθλητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις, προκειμένου να εισαχθούν στα ΤΕΦΑΑ και στις Πανεπιστημιακές σχολές.

Ο ενωσιακός προπονητής της Κ17 του Ηρακλείου, Γιάννης Χατζησεβαστός, αναφέρθηκε για το πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά η 3η θέση και η μοριοδότηση αλλά και ότι η Μικτή έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια φέτος και η πορεία της ομάδας κρίνεται επιτυχημένη:

«Σίγουρα δεν πρέπει να αμαυρώνουμε την εικόνα των παιδιών επειδή δεν πήγαν τελικό.

Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε την 3η θέση λόγω της μοριοδότησης.

Τα παιδιά σε αυτόν τον μικρό τελικό πρέπει να παίξουν για τους γονείς τους , γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι γι αυτούς να δίνουν τόσα χρήματα για φροντιστήρια και αυτή τη στιγμή είναι στα πόδια τους να διεκδικήσουν την 3η θέση για το μέλλον τους.

Εγώ πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προσπάθεια που έχουν κάνει φέτος τα παιδιά, νομίζω πληρώσαμε ένα κακό παιχνίδι και δεν περάσαμε στον τελικό, αλλά έχουμε μπροστά μας άλλο ένα παιχνίδι, που είναι κι αυτός τελικός.

Το θέλουμε πάρα πολύ και πλέον τα παιδιά το έχουν καταλάβει και θα το δείξουν στο παιχνίδι της Κυριακής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News