Παπαματθαιάκης - Ταουσιάνης: Απολαμβάνουν την επιτυχία…

Ποδόσφαιρο
Παπαματθαιάκης - Ταουσιάνης: Απολαμβάνουν την επιτυχία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μανόλης Παπαματθαιάκης και Γιάννης Ταουσιάνης… Δύο Ηρακλειώτες προπονητές που ήδη βαδίζουν με καταξίωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι το πρόσωπο της σεζόν που ολοκληρώθηκε! Έβγαλε τον Λεβαδειακό στη Super League 1 και του χρόνου θα είναι στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο «Τάου» πέρυσι είχε φτάσει μια ανάσα από την άνοδο με τον Εργοτέλη, του τη στέρησε ο Φωτιάς στο τελευταίο ματς αλλά φέτος την κατέκτησε πανάξια.

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης ανέλαβε πέρυσι τον Δεκέμβριο τον Αλμυρό, η ομάδα σώθηκε σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ Εθνικής και έκλεισε τη χρονιά ως Κυπελλούχος επση.

Οι δύο προπονητές τώρα απολαμβάνουν την επιτυχία τους και σχεδιάζουν το μέλλον, πίνοντας το καφεδάκι τους στο κέντρο του Ηρακλείου. Σίγουρα οι συζητήσεις τους περοστρέφονται γύρω από το μέλλον και τους στόχους που θέτουν.

Ο Ταουσιάνης πάντως δεν θα βρίσκεται για πολλές μέρες ακόμα στο Ηράκλειο, αναχωρεί την Παρασκευή και την Δευτέρα πιάνει δουλειά στην προετοιμασία του Λεβαδειακού για την Super League 1.

Όσον αφορά τον «Παπ» έχει ακόμα λίγες εβδομάδες να ετοιμάσει τα πλάνα του, με την προετοιμασία του Αλμυρού να ξεκινά στις 27 Ιουλίου, χωρίς πάντως ουδείς στο Γάζι να κρύβει ότι φέτος θέλουν να βρίσκονται στους διεκδικητές του τίτλου στην Γ’ Εθνική…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News