Υπέροχη φιλοξενία για Μάκη Γκαγκάτση στο Τυμπάκι!

Ποδόσφαιρο
Υπέροχη φιλοξενία για Μάκη Γκαγκάτση στο Τυμπάκι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρόντισε για όλα ο σύντεκνός του Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης

Τις ομορφιές του νότου της Κρήτης απόλαυσαν ο Μάκης Γκαγκάτσης και η οικογένειά του, περνώντας ένα υπέροχο τετραήμερο στο Τυμπάκι!

Για όλα βέβαια φρόντισε ο σύντεκνός τους και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, με απίστευτη φιλοξενία που μόνο εκείνος γνωρίζει να προσφέρει!

Λίγους μήνες μετά την βάφτιση του μικρού Εμμανουήλ, τον περασμένο Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη, ο βαφτισιμιός βρέθηκε στα μέρη του νονού του, που είναι πλέον και για εκείνον το δεύτερο σπίτι του!

Η οικογένεια Γκαγκάτση πέρασε τις πιο όμορφες διακοπές στο Τυμπάκι, με τις επισκέψεις στα Μάταλα, στον Κόκκινο Πύργο αλλά και στην γειτονική Αγία Γαλήνη να δίνουν ξεχωριστό χρώμα κατά την παραμονή τους στην Κρήτη.

Ο Πλούταρχος βέβαια ήταν πάντα δίπλα στους συντέκνους του και στο φιλιοτσάκι του και ήταν και για εκείνον μεγάλη τιμή και ευτυχία να φιλοξενεί την οικογένεια Γκαγκάτση.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης άφησε για λίγο πίσω του το βεβαρημένο πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη και χαλάρωσε μαζί με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οι διακοπές στο Τυμπάκι για τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ασφαλώς στενό συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη ήταν ό,τι καλύτερο για να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Και δεν είναι τυχαίο που την επόμενη ημέρα της επιστροφής του, είχε τον πρώτο λόγο στην παρουσίαση της μελέτης που έγινε για την νέα Τούμπα, αναφερόμενος σε μια από τις πιο ιστορικές μέρες του ΠΑΟΚ.

Στην φωτογραφία ο Μάκης Γκαγκάτσης με την σύζυγό του Λίτσα μαζί με συντέκνους  Πλούταρχο Κουτεντάκη και Λίτσα Κατσικαλάκη σε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στην Κρήτη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News