Συγκλονίζει ο θάνατος του Σταύρου Πρωτογεράκη - Το μήνυμα της οικογένειάς του

Ποδόσφαιρο
Συγκλονίζει ο θάνατος του Σταύρου Πρωτογεράκη - Το μήνυμα της οικογένειάς του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βροχή συλλυπητηρίων από φορείς, σωματεία και ανθρώπους του ποδοσφαίρου

Το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν ποδοσφαιριστή που έγραψε ιστορία, έναν προπονητή που ανέδειξε δεκάδες ταλέντα και όλοι έχουν να τον θυμούνται για το ήθος του και το χαμόγελό του.

Ο θάνατος του Σταύρου Πρωτογεράκη, μετά από μακρόχρονη και μεγάλη μάχη με την επάρατο νόσο, συγκλονίζει όλους όσους τον γνώριζαν, όλο το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου…

H οικογένειά του μέσα στο βαρύ πένθος της αποφάσισε αντί στεφάνων να ενισχυθούν τα παιδικά χωριά SOS, με τον γιο του εκλιπόντος, Κωνσταντίνο Πρωτογεράκη να αναφέρει:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα λόγια σας και λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω προσωπικά. Προς ενημέρωση η κηδεία του Σταύρου θα γίνει αύριο Κυριακή 19/06/22 και ώρα 13.00 στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου. Αντί στεφάνων από κοντινούς θα σας παρακαλούσαμε (αν και εφόσον το επιθυμείτε) να ενισχύσετε τα παιδικά χωριά SOS, όπως θα κάνω εγώ και η αδερφή μου Ματίνα. Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση και αύριο από το γραφείο τελετών».

Εντωμεταξύ οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Σταύρου Πρωτογεράκη εκφράζουν την οδύνη και την θλίψη όλων…

ΕΠΣ Ηρακλείου

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζουν την βαθιά θλίψη και οδύνη τους για τον θάνατο του Σταύρου Πρωτογεράκη.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής έδωσε τα τελευταία χρόνια μια γενναία μάχη με αξιοπρέπεια με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Κατά την πολυετή παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους άφησε το αποτύπωμά του με το ήθος και την καλοσύνη που τον διέκρινε, όπως άφησε ως παρακαταθήκη τα εκατοντάδες ταλέντα που εκπαίδευσε ως προπονητής ομάδων υποδομής.

Αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ θα παραστεί στο τελευταίο αντίο, την Κυριακή 19 Ιουνίου στον Ιερό Αναστάσεως του Κυρίου (Νέο Κοιμητήριο) στη 1μ.μ.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του…

Καλό ταξίδι Σταύρο Πρωτογεράκη, το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο σε ευγνωμονεί και δεν θα σε ξεχάσει ποτέ...

ΠΑΕ Εργοτέλης

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταύρου Πρωτογεράκη για τον πρόωρο θάνατο του. Ο Σταύρος, υπήρξε μια ιστορική φυσιογνωμία για τον σύλλογο μας διατελώντας για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη αλλά και προπονητής των τμημάτων υποδομής. Στο πλευρό του και ενστερνιζόμενοι την φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο, στάθηκαν πολλές γενιές αθλητών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΓΣ Εργοτέλης

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το πρόωρο θάνατο του Σταύρου Πρωτογεράκη.

Ο Σταύρος στη μακρά πορεία του στο ποδόσφαιρο, πέρα από ποδοσφαιριστής του Συλλόγου,  υπήρξε για χρόνια προπονητής των τμημάτων υποδομής  μας, ενώ οι πολύτιμες προπονητικές του γνώσεις και ο ακέραιος χαρακτήρας του, γαλούχησαν γενιές και γενιές αθλητών.

Η σύγχρονη ιστορία των ακαδημιών του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και η καθιέρωση της σαν μία από τις πιο παραγωγικές, σε επίπεδο παιχτών, ακαδημίες στην Ελλάδα, φέρει το όνομα και του Σταύρου Πρωτογεράκη.

Συλλυπούμαστε την οικογένεια του, τα παιδιά του και ιδιαίτερα τον Κώστα που φόρεσε για αρκετά χρόνια τη φανέλα των τμημάτων υποδομής του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Το ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, στη μνήμη του, αποφάσισε τα εξής:

1) Να παραστεί και να συμπαρασταθεί στην εξόδιο ακολουθία, στο Νέο Κοιμητήριο, αύριο Κυριακή 19/6, ώρα 13.00.

2) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.

Παλαίμαχοι Εργοτέλη

«Η οικογένεια του Γ.Σ Παλαιμάχων  Εργοτέλη «Μανώλης Σταυρουλάκης» εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Σταύρου Πρωτογεράκη.

Ο Σταύρος Πρωτογεράκης τίμησε με την παρουσία σαν ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής  τους αγωνιστικούς χώρους στο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο της πόλης μας ,και με τον χαρακτήρα του έκανε μόνο φίλους.

Εκφράζουμε τα θερμά  μας συλλυπητήρια  στην οικογένεια του.

Καλό παράδεισο Σταύρο».

Προπονητές Ηρακλείου

"Το Δ.Σ Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο άκουσμα του χαμού του συναδέλφου Σταύρου Πρωτογεράκη. Ο Σταύρος Πρωτογεράκης ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο μας. Δυστυχώς για τους δικούς του ανθρώπους για μας αλλά και για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου έφυγε νωρίς για το μεγάλο ταξίδι.

Ένα ταξίδι όπου θα συναντήσει τον Δημήτρη, τον Μανώλη, τον Νίκο, τον Γιώργο , τον Μίλτο και άλλους πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου εκεί ψηλά. Καλό σου ταξίδι συνάδελφε και φίλε Σταύρο στα γήπεδα του ουρανού"

Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Σταύρου Πρωτογεράκη.

Ο Σταύρος Πρωτογεράκης, αγωνίστηκε και στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μεταξύ και άλλων ομάδων στην καριέρα του. Σαν ποδοσφαιριστής και αργότερα σαν προπονητής, άφησε το στίγμα του, στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου. Θερμά συλλυπητήρια, στην οικογένεια του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News