Αντίστροφη μέτρηση για τη συμφωνία της Παρί με τον Ζιντάν

Ποδόσφαιρο
Αντίστροφη μέτρηση για τη συμφωνία της Παρί με τον Ζιντάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο με 25 εκ. ευρώ το χρόνο

Το… σίριαλ Ζινεντίν Ζιντάν και Παρί Σεν Ζερμέν φτάνει στο τέλος του σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει πως ο Γάλλος τεχνικός ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την γαλλική ομάδα.

Οι Παριζιάνοι είναι σε μία νέα εποχή, όπου η αρχή έγινε με την ανακοίνωση του Λουίς Κάμπος, ο οποίος είναι επίσημα ο αθλητικός σύμβουλος του προέδρου, που θα αντικαταστήσει τον Λεονάρντο.

Ο επόμενος που έχει σειρά, είναι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που έχει ήδη ενημερωθεί από τη διοίκηση του συλλόγου ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον πάγκο των Παριζιάνων. Το φαβορί για να διαδεχθεί τον Αργεντινό κόουτς ήταν από την πρώτη στιγμή ο Ζιντάν.

Σύμφωνα μάλιστα, με τους Ισπανούς ο 49χρονος τα βρήκε σε όλα με τους πρωταθλητές Γαλλίας και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη χώρα του και να υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, με τις απολαβές του να ανέρχονται στα 25 εκατ. ευρώ ανά σεζόν.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, με τις συναντήσεις τους να έχουν ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, με τους ανθρώπους της ομάδας να εκμεταλλεύονται την παρουσία του "Ζιζού" στον τελικό του Champions League και η δεύτερη έλαβε χώρα την Τρίτη (7/6) στο Κατάρ, με την ανακοίνωση να αναμένεται στα τέλη Ιουνίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News