Πίτσος: «Όλοι στον ΠΟΑ να είμαστε μια... γροθιά»

Ποδόσφαιρο
Πίτσος: «Όλοι στον ΠΟΑ να είμαστε μια... γροθιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος τεχνικός και επίσημα στον πάγκο των Ατσαλενιωτών

Εποχή Μηνά Πίτσου ξεκίνησε στον ΠΟΑ, καθώς ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετά την οριστική αποχώρηση του Ανέστη Αναστασιάδη, ο πρόεδρος των Ατσαλενιωτών Γιώργος Λέλεκας κινήθηκε άμεσα για τον αντικαταστάτη. Ο Πίτσος ήταν εξ αρχής η πρώτη επιλογή και το χθεσινό ραντεβού των δύο πλευρών κατέληξε σε συμφωνία, αφού ανέλυσαν διεξοδικά όλα τα δεδομένα.

Η… σκυτάλη δίνεται πλέον στο σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, με το νέο προπονητή των «πρασίνων» να έχει σχετική συνεργασία με τη διοίκηση.  Ο προγραμματισμός ξεκινά με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, ανεξάρτητα με τα… ερωτηματικά για την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο ΠΟΑ την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον νέο τεχνικό αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον Μηνά Πίτσο!

Ο Μηνάς, κατέχει γνώση, μεγάλη εμπειρία και τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του κι αναλαμβάνει από σήμερα να οδηγήσει τον Π.Ο.Α μας ψηλά τη νέα χρονιά!

Το πλούσιο βιογραφικό του συνθέτουν μεταξύ άλλων οι τρεις τίτλοι πρωταθλημάτων στο τοπικό, δύο άνοδοι με τον Γιούχτα στην Γ’ Εθνική, με αποκορύφωμα την καλύτερη θέση της ομάδας των Αρχανών στην Γ’ Εθνική την σεζόν 2019-2020.

Κόουτς, η οικογένεια του Π.Ο.Α σου εύχεται καλή αρχή, καλή δύναμη, υγεία, πολλές επιτυχίες και να πάμε την ομάδα μας όσο ψηλά αξίζει».

«Να είμαστε μια… γροθιά»

Ο Μηνάς Πίτσος στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΟΑ ζήτησε συσπείρωση, ενώ τόνισε ότι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΠΟΑ που με εμπιστεύτηκε σε αυτήν την δύσκολη και μεταβατική περίοδο για να βγάλουμε την ομάδα από μια άτυχη χρονιά. Αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά θεωρώ στην περίπτωση του Π.Ο.Α εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες, που βρίσκουν λύσεις για να επανέλθουν στις κατηγορίες που πρέπει. Γιατί πιστεύω πως στο μέγεθος του Π.Ο.Α με την οργάνωση που έχει, δεν αρμόζει ούτε η Γ’ Εθνική. Μετά από αυτήν την χρονιά το συμβούλιο έβαλε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά, βλέποντας και τις ανανεώσεις παικτών. Να γίνουμε ένα, διοίκηση, ομάδα, κόσμος, να είμαστε μια γροθιά για τους επόμενους στόχους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News