Αναστασιάδης: «Τιμή μου που βρέθηκα στον πάγκο του ΠΟΑ»

Ποδόσφαιρο
Αναστασιάδης: «Τιμή μου που βρέθηκα στον πάγκο του ΠΟΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οριστική η αποχώρηση του Ανέστη Αναστασιάδη μετά από δύο χρόνια στο Ατσαλένιο

Μετά από δύο περιόδους στον ΠΟΑ, την πρώτη ως ποδοσφαιριστής όπου έκλεισε την καριέρα του και την δεύτερη ως προπονητής, κάνοντας το ντεμπούτο του στους πάγκους, ο Ανέστης Αναστασιάδης αποτελεί παρελθόν.

Παρά τον υποβιβασμό, υπήρχε αρχικά θετική διάθεση εκατέρωθεν για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, όμως το τελευταίο διάστημα υπήρξαν κάποιες συζητήσεις προκειμένου ο Αναστασιάδης να ενταχθεί σε τεχνικό τιμ επαγγελματικής κατηγορίας. Με αυτή την προοπτική και προκειμένου να μην χρειαστεί ο ΠΟΑ να κλείσει με τον Αναστασιάδη και στη συνέχεια να μπει σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στην ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, ανοίγοντας πλέον και επίσημα ο δρόμος για να αναλάβει τους «πράσινους» ο Μηνάς Πίτσος.

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, ο Ανέστης Αναστασιάδης ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε, χαρακτήρισε κόσμημα για το ποδόσφαιρο τον πρόεδρο Γιώργο Λέλεκα ενώ τόνισε ότι ήταν τιμή του που βρέθηκε στον πάγκο του ΠΟΑ.

Η δήλωση Αναστασιάδη:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκα στην ομάδα του ΠΟΑ. Από τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό team, τους γενικούς αρχηγούς, τα μέλη της διοίκησης και τους φροντιστές για την συνεργασία που είχαμε. Θέλω να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Λέλεκα, ο οποίος αποτελεί κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως και μεγάλη περιουσία για την ομάδα του Ατσαλένιου. Να τονίσω πως ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στον πάγκο ενός τόσο ιστορικού σωματείου, όπως ο ΠΟΑ τον οποίο θεωρώ από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κρήτη. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία και να συνεχίσει να κρατά ψηλά τον πήχη της ποιότητας στο κρητικό ποδόσφαιρο.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News