Ποδόσφαιρο

ΠΟΑ: Όλα δείχνουν Πίτσο για την τεχνική ηγεσία!

Πιο κοντά από ποτέ στο Ατσαλένιο ο Πίτσος, δύσκολη η παραμονή Αναστασιάδη

Επί τάπητος τέθηκε χθες από τη διοίκηση του ΠΟΑ ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την νέα σεζόν, με το θέμα του προπονητή να κυριαρχεί και με δεδομένη την πρόθεση όλων η ομάδα να χτιστεί με πρωταγωνιστικό προφίλ, ανεξάρτητα από το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

Απόφαση για τον νέο προπονητή δεν πάρθηκε, ωστόσο δύο είναι τα σενάρια για την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων».

Το πιθανότερο είναι να υπάρξει αλλαγή σκυτάλης με τον Μηνά Πίτσο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ώστε να αναλάβει τον ΠΟΑ. Το όνομα του Πίτσου έχει συζητηθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν, με τις πληροφορίες από το Ατσαλένιο να αναφέρουν ότι τώρα είναι πιο κοντά από ποτέ στον ΠΟΑ.

Το δεύτερο σενάριο είναι η παραμονή του Ανέστη Αναστασιάδη στην ομάδα. Στον ΠΟΑ, παρά τον υποβιβασμό, αναγνωρίζουν τις δυνατότητές του. Στην παρούσα φάση όμως φαίνεται ότι υπάρχει για τον Ανέστη Αναστασιάδη «παράθυρο» για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε επαγγελματικές κατηγορίες και δεν θα ήθελε κανείς να του «κόψει» τον δρόμο.

Το συμβούλιο εξουσιοδότησε τον πρόεδρο Γιώργο Λέλεκα για να κάνει τις τελικές επαφές για το θέμα του προπονητή και όλα δείχνουν ότι η έλευση Πίτσου στο Ατσαλένιο έχει κερδίσει ήδη πολλούς πόντους…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια