Εθνική Ελπίδων: Διαμαντής, Γρίβας και Κουτσουπιάς στις επιλογές του Σίμου

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ελπίδων: Διαμαντής, Γρίβας και Κουτσουπιάς στις επιλογές του Σίμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τα παιχνίδια με Κύπρο και Πορτογαλία

Δύο σημαντικά παιχνίδια έρχονται για την Εθνική Ελπίδων (U21) τον Ιούνιο, με αντιπάλους Κύπρο και Πορτογαλία για 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (6 και 11 Ιουνίου αντίστοιχα).

Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών για την αποστολή, μεταξύ των οποίων είναι οι Απόστολος Διαμαντής και Φροίξος Γρίβας του ΟΦΗ (ο δεύτερος τυπικά ως τις 30/6 είναι με δανεισμό στην Καλαμάτα).

Επίσης, στις επιλογές του 44χρονου προπονητή είναι ο Ηλίας Κουτσουπιάς, όπως είχε συμβεί και στους αγώνες του Μαρτίου.

Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου, ενώ στην αποστολή μετέχουν αναλυτικά οι εξής ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Ταλιχμανίδης, Τζολάκης (τερματοφύλακες), Αντζουλάς Γ., Βαγιαννίδης, Βήχος,  Διαμαντής, Ζαγαρίτης, Λύρατζης, Μιχελής, Κίτσος, Χριστόπουλος (αμυντικοί), Κανελλόπουλος, Κουρφαλίδης, Κουτσουπιάς, Λιάσος, Λώλης, Μπελεβώνης, Μπότος, Σουρλής, Τσιγγάρας (μέσοι), Γρίβας, Κοσίδης, Κούτσιας, Τζόλης και Χριστόπουλος (επιθετικοί).

«Στόχος η διάκριση»

Ο Γιώργος Σίμος τόνισε στις δηλώσεις του για τα προσεχή παιχνίδια, ότι η «γαλανόλευκη» θα βασιστεί στο τρίπτυχο, ομαδικό πνεύμα, αγωνιστικότητα και επαγγελματισμός για να φτάσει στη διάκριση.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ολοκληρώνουμε την προκριματική φάση με δύο ακόμη σημαντικούς αγώνες, με την Κύπρο και την Πορτογαλία. Με τη μέχρι τώρα παρουσία μας έχουμε δημιουργήσει τις συνθήκες για μια αγωνιστική διάκριση, άρα όλη μας η συγκέντρωση και η προετοιμασία θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Ο επαγγελματισμός μας, η αγωνιστικότητα και το ομαδικό πνεύμα θα είναι και πάλι τα στοιχεία πάνω στα οποία θα βασιστούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News