Ο Ζοάο Αραγκάο στο neakriti.gr για τις πιθανότητες του ΟΦΗ με Λουίζ Φελίπε

Ποδόσφαιρο
Ο Ζοάο Αραγκάο στο neakriti.gr για τις πιθανότητες του ΟΦΗ με Λουίζ Φελίπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές της υπόθεσης

Ένα από τα... καυτά θέματα του φετινού καλοκαιριού για τον ΟΦΗ ακούει στο όνομα... “Λουίζ Φελίπε”!

Ο Βραζιλιάνος έδειξε ότι είναι ο επιθετικός που μπορεί να κάνει τη διαφορά, όπως “μαρτυρούν” και τα 8 γκολ σε 13 συμμετοχές, σε διάστημα 3,5 μηνών με την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Είναι απολύτως λογικό στην ομάδα του Ηρακλείου να είναι σε... αναμμένα κάρβουνα για τις προθέσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς το μεγάλο “στοίχημα” είναι η διατήρηση του 28χρονου στράικερ στο έμψυχο δυναμικό.

Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Λατινοαμερικάνου άσου, που... φώτισε τις πτυχές της υπόθεσης με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, αποκαλύπτοντας ότι ο ΟΦΗ έχει «καλές πιθανότητες».

Ο Ζοάο Αραγκάο (δεξιά στη φωτογραφία δίπλα στον Βραζιλιάνο φορ, ενώ αριστερά είναι ο συνεργάτης του, Φρεντερίκο Πένα) είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του Λουίζ Φελίπε εδώ και αρκετά χρόνια, δουλεύοντας ως μάνατζέρ του όλα τα deal που έχουν γίνει στην ως τώρα καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος ατζέντης μαζί με τον συνεργάτη του Φρεντερίκο Πένα (από το γραφείο TFM) είναι σε “ανοιχτή γραμμή” με τον ποδοσφαιριστή για το μέλλον του.

Ο Λουίζ Φελίπε θα βρίσκεται από αύριο Τετάρτη 25 Μαΐου στη Βραζιλία, συνεχίζοντας τις διακοπές στη γενέτειρά του, στο Σάο Χοσέ Ντος Κάμπος.

Ο Ζοάο Αραγκάο υπογράμμισε ότι οι εξελίξεις καθορίζονται ως ένα βαθμό από τις προθέσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προσθέτοντας ότι ο Φελίπε είναι χαρούμενος από την εμπειρία στο Ηράκλειο και όλα είναι ανοιχτά.

«Ο Λουίζ είναι πολύ χαρούμενος για την εμπειρία που είχε με τον ΟΦΗ. Ήταν μια δημιουργική περίοδος για τον ίδιο ποδοσφαιρικά, όπου προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα, και αυτό νομίζω φαίνεται από την προσφορά του σε γκολ. Επίσης, είναι πολύ ευχαριστημένος με τις συνθήκες στο Ηράκλειο και την Κρήτη», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου και πρόσθεσε: «Υπάρχουν καλές πιθανότητες και για τον ΟΦΗ, όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αφού οι τελικές αποφάσεις έχουν να κάνουν και με τις προθέσεις της Σπόρτινγκ. Το σίγουρο είναι ότι ο Λουίζ έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από την ομάδα και την πόλη, όμως θα δούμε πώς θα διαμορφωθούν τα δεδομένα. Έχω μιλήσει ήδη με τον Γιώργο Σαμαρά γι’ αυτή την προοπτική, όμως δεν έχουμε ακόμη νεότερα για τις σκέψεις των ανθρώπων της Σπόρτινγκ».

Βραζιλιάνικο... πρέσινγκ!

Ο Ζοάο Αραγκάο αποκάλυψε ότι ήδη υπάρχουν «κρούσεις» από τρεις ομάδες της Βραζιλίας, όμως ο επαναπατρισμός δεν είναι αυτοσκοπός για τον Λουίζ Φελίπε.

Ενδιαφέρον έχει δείξει επίσης και ομάδα της Πολωνίας, όπως είπε: «Η πορεία του στο δεύτερο μισό της σεζόν έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Τρεις καλές ομάδες της Βραζιλίας έχουν ενδιαφερθεί για τον Λουίζ, αλλά και μία ομάδα από την Πολωνία. Θα δούμε τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες».

Κλείνοντας, επανέλαβε ότι η στάση της Σπόρτινγκ θα είναι καθοριστική, ενώ για το χρονοδιάγραμμα τόνισε ότι το πολύ σε τρεις εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο: «Η κατάσταση είναι πολύ συγκεκριμένη, καθώς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι αυτή που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ο Λουίζ έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και προς το παρόν δε γνωρίζουμε τις προθέσεις της Σπόρτινγκ για το μέλλον του. Πιστεύω ότι τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες θα ξέρουμε τι ακριβώς θα συμβεί. Από τις 25 Μαΐου ο Λουίζ θα είναι στη Βραζιλία για διακοπές και θα επιστρέψει μετά από περίπου ένα μήνα, όμως θεωρώ ότι θα έχουμε νωρίτερα τις εξελίξεις για την υπόθεση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News